Цени
-
Вид на обявата

Населено място

Всички

Популярни Търсения

4 Обяви за

Бъзак

 • Изкупуваме орехи, билки, тиквени и слънчогледови семки

  Изкупуваме орехи /зелени или обелени/, лешници, билки /мащерка, лайка, шипки, бъзак - плод, глог, коприва сушена и мн. други/, както и тиквени и слънчогледови семки. Можете да ни звъните от територията на цялата страна, а не само от нашия край.

  21/08/14
  -
 • Изкупувам орехи, билки, слънчоглед от всички региони

  Изкупуваме орехи със зелена обвивка и обелени, лешници, билки /шипки, коприва, кориандър, лайка, резене, бъзак, трънки, глог, маточина и мн. др. /, суров слънчоглед, тиквено семе. Предлагайте ни без значение от кой район сте. Обявата важи безсрочно.

  21/08/14
  -
 • Продавам сушен плод от черен бъз (бъзак)

  Продавам сушени китки плод на черен бъз. Цената за 0. 100 гр. е 1 лв. Разполагам с количества. Билката е сушена на естествена вентилация и е запазила всичк

  Поморие30/12/13
  1 лв
 • Сок от бъзак

  Продавам сок от бъзак ( тревист бъз ), подходящ за хора, страдащи от коварната болест, наречена рак. Цената е символична, защото освен захар има и много вложен труд за

  08/11/12
  7 лв
3.0от 2Гласа
Твоята оценка за Бъзак:

Намери ли желания резултат за обяви за Бъзак? За всички оферти потърси отляво във филтъра. Ако все още не намираш нищо, пробвай да потърсиш по подобни думи или по-кратки думи за Бъзак в лентата за търсене, пробвай и с множествено и единствено число с това, което търсиш.