Избери КАТЕГОРИЯ за
Заешко месо

Цена

-

Вид на обявата

Населено място

Популярни Търсения

22 Резултати за Заешко месо
 • Продавам Заешко месо

  Продавам Заешко месо

  продавам прясно заклано Заешко месо цената е 7 лв. /кг. при по големи поръчки доставям на място зайците са хранени само със естествени храни

  Поликраище04/09/14
  7 лв
 • Продавам калифорнийски зайци

  Продавам калифорнийски зайци

  продавам калифорнийски зайци на 3 месеца и полувина около 2 кг продавам също и прясно заклано Заешко месо цената за 1кг. е 9 лв. зайците са хранени само със естествени храни ваксинирани са със песторин

  Горна Оряховица03/09/14
  15 лв
 • Продажба на зайци жълти великани бели и белгийски великани

  Продажба на зайци жълти великани бели и белгийски великани

  Продавам зайци жълти великани бели великани белгийски великани и пеперуди продавам и Заешко месо и на всякаква възраст заици

  Самоков14/06/14
  -
 • Продавам зайци

  Продавам зайци

  Продаваме зайци; и Заешко месо на много - изгодни и приемливи цени. Имаме сьсшто и висок избор на всякакви породи зайци.

  Подем27/03/14
  -
 • Продавам зайци за клане и за разплод

  Продавам зайци за клане и за разплод

  Продавам зайци за клане и разплод. Имам на всякакви възрасти. Цената е за трупно и живо тегло. Имам цика, калифорнийски и смесени. Продавам прясно Заешко месо, всеки заек се обработва индивидуално за клиента. Цената е за килограм.

  Ловечкв. Център 28/11/13
  10 лв
 • Продавам калифорнийски зайци

  Продавам калифорнийски зайци

  Чистокръвни калифорнийци на възраст от 2 до 4 месеца. Ваксинирани са с Песторин. Продавам и Заешко месо. Зайците се намират в село Зая - на 20 км от Велико Търново. Възможна доставка до град София след предварителна уговорка.

  Зая12/11/13
  -
 • Продавам Заешко месо

  Продавам Заешко месо, произведено в новосъздадената ни ферма. Цена 10лева за килограм. Продавам и на дребно. Възможна е доставка до всяка част на град Варна.

  Варнакв. Център15/10/13
  10 лв
 • Калифорнийски зайци

  Калифорнийски зайци

  Чистокръвни калифорнийци, както и кръстоски с бял новозеландски. Зайците са на възраст от 2 до 4 месеца, ваксинирани са с Песторин. Продавам и Заешко месо. Зайците се намират в село Зая - на 20 км от Велико Търново.

  Зая23/09/13
  -
 • Купувам Заешко месо и щраусово месо

  Търся за закупуване едро Заешко месо, отглеждани еко и щраусово месо на изгодна цена, в неограничени количества.

  Софиякв. Студентски Град22/09/13
  -
 • Доставка на храна от Манастирска Магерница

  Доставка на храна от Манастирска Магерница

  доставка до дома или офиса. От Манастирски постни гозби до Блажни гозби от агнешко, пилешко, свинско или Заешко месо. Всяка седмица ново обедно меню и Промо Пакети от няколко ястия с намаление до 50% от редовната цена. Разгледай и поръчай храна онлайн на

  Софиякв. Център27/08/13
  -
 • Калифорнийски зайци, както и кръстоска с новозеландски

  Калифорнийски зайци, както и кръстоска с новозеландски

  Чистокръвни калифорнийци, както и кръстоски с бял новозеландски. Зайците са на възраст от 2 до 4 месеца, ваксинирани са с Песторин. Продавам и Заешко месо. Зайците се намират в село Зая - на 20 км от Велико Търново.

  Велико Търново16/07/13
  -
 • Продавам зайци

  Продавам зайци за клане и разплод. имам на всякакви възрасти. цената е за трупно и живо тегло. Имам чинчили и калифорнийски зайци. Продавам прясно Заешко месо от

  09/07/13
  -
 • Продава зайци

  Продавам зайци за клане и разплод. Имам на всякакви възрасти. Цената е за трупно и живо тегло. Имам чинчили и калифорнийски зайци. Продавам прясно Заешко месо от собствена ферма като всеки заек се обработва индивидуално за клиента. Цената е за килограм.

  Благоевград27/06/13
  10 лв
 • Продавам зайци калифорнийски и чинчили

  продавам зайци за клане и разплод. имам на всякъкви възрасти. имам калифорнийски и чинчили. цената е за трупно и живо тегло. Продавам прясно Заешко месо от собствена ферма като всеки заек се обработва индивидуално за клиента. цената е за килограм.

  Благоевград15/06/13
  10 лв
 • Продавам зайци

  продавам зайци за клане и разплод. имам на всякъкви възрасти. цената е за трупно и живо тегло. Продавам прясно Заешко месо от собствена ферма като всеки заек се обработва индивидуално за клиента. цената е за килограм.

  04/06/13
  10 лв
 • Продавам зайци

  Продавам зайци за клане и разплод. Имам на всякакви възрасти. Цената е за трупно и живо тегло. Продавам прясно Заешко месо от собствена ферма, като всеки заек се обработва индивидуално за клиента. Цената е за килограм.

  Благоевград21/05/13
  10 лв
 • Продавам зайци

  Продавам зайци чинчили за клане и разплод. Цената е за килограм трупно и живо. Продавам прясно Заешко месо от собствена ферма като всеки заек се обработва индивидуално за клиента.

  Благоевград07/05/13
  10 лв
 • Продавам целогодишно прясно Заешко месо

  Продавам целогодишно прясно Заешко месо. Цената на живо тегло - 6, 00 лв. Цената на прясното Заешко месо - 9, 00 лв.

  Липница17/04/13
  6 лв
 • Продавам заици

  Продавам заици калифорниски, новозеландски, пеперуда, цика и великани при покупка над 5 заека правиме отстапка. . . ! ! ! и Заешко месо на 10лв/кг. заповядаите в нашта ферма да разгледате. . .

  Самоков19/02/13
  7 лв
 • Продавам зайци порода ЦИКА за разплод и Заешко месо на кг.

  Зайцеферма гр. Бургас продава селектирани зайци за разплод порода ЦИКА, и Заешко месо за кг + дреболииките

  Бургаскв. Славейков 23/11/12
  -
1 2 >|

Още ли търсиш обяви за Заешко месо? За всички оферти използвай филтъра в ляво. Ако все още не намираш нищо, опитай да търсиш по подобни думи или по-кратки думи за Заешко месо в търсачката, пробвай и с множествено и/или единствено число в ключовите думи.