Цени
-
Вид на обявата
Обяви публикувани

Населено място

Всички

Популярни Търсения

5 Обяви за

Картофи Санте

 • Продажба на картофи от производител

  Картофи Агрия, Санте и Ривиера, фракция (едрина) 55 - 70. Чувалчета по 10кг, отглеждани в Кюстендилско. Цена по договаряне.

  14/11/14
  -
 • Продавам картофи

  Продавам пресни картофи. Сортове Артемис, Алмера и Санте. Вадим по заявка на клиента. Цена по договаряне. За количества отстъпки!

  Плевен26/06/14
  -
 • Картофи Санте - Родопски картофи Смолян

  Родопски картофи

  СИАНА ЕООД, сертифициран производител на елитни семена от сортовете: Агрия, Трезор, Аринда, Импала, Санте, Агата, Ривиера, Арнова, Луса, Ерика, Хусар, както и картофи за консумация, Цена по договаряне.

  Смолян28/03/14
  -
 • Картофи Санте - Картофи холандски за консумация Стара Загора

  Картофи холандски за консумация

  Картофи холандски за консумация, цена според количеството, възможен транспорт на място. Сортове: артемис, провенто, санте и пикасо. Цената се коментира след оглед на продукцията.

  Стара Загоракв. Център 11/07/13
  -
 • Продавам картофи сорт Санте

  Продавам картофи на едро и дребно сорт Санте. Картофите са с отлично качество, реколта 2012 година. Цената на едро е 0, 50 ст. , а на дребно 0, 40 ст. Разполагаме с количество.

  Казанлък18/07/12
  -
5.0от 3Гласа
Твоята оценка за Картофи Санте:

Търсиш ли други обяви за обяви за Картофи Санте? За всички резултати опитай с предложените резултати във филтъра отляво. Ако все още не намираш нищо, пробвай да потърсиш по синоними или по-кратки комбинации от думи относно Картофи Санте в лентата за търсене, тествай и с множествено / единствено число в търсачката.