Избери КАТЕГОРИЯ за Работа в Испания

Цени
-
Вид на обявата
Обяви публикувани

Населено място

Всички

Популярни Търсения

54 Обяви за

Работа в Испания

 • Международен шофьор търси работа в Западна Европа

  Търся работа в Западна Европа - Франция, Испания, Германия, Италия, Бенелюкс Притежавам всички необходими документи които са и валидни! Очаквам заплащане 1500€ GSM: 0878885496

  София04/11/14
  -
 • Работа за камиони с брезентови ремаркета вътрешно в Европа

  Здравейте, предлагаме изгодни условия за соло камиони с наши или с ваши брезентови ремаркета вътрешно в Европа: - изгодни условия за работа - заплащат се празни и

  03/06/14
  10 000 €
 • Търся работа - София

  Търся работа Умея да работя в екип и организация на различни дейности, работила съм дълги години в испания като PR

  София01/06/14
  600 лв
 • Търся Работа в Испания - говоря испански - Варна

  Търся постоянна или сезонна работа в испания. Бакалавър съм по Международни отношения, в момента уча магистратура Управление на проекти финансирани от фондовете на ЕС. Говоря испански, руски и английски.

  Варна01/05/14
  -
 • Търся работа

  търся работа в Германия като стр. бояджия. шпакловки боядисване топлоизолация мин. мазилки с възможност за постоянно пребиваване със семейството ми. В момента живеем в Испания

  Варна18/02/14
  -
 • Търся работа - София

  след 12 години, където имам стаж по професията си, работил съм и като барман и говоря много добре испански. Освен по професията си търся всякакъв вид работа, може и в КОЛ център или друга сфера с испански език.

  София02/02/14
  -
 • Работа в Испания - Търся си работа в Мадрид,Испания

  Търся си работа в Мадрид,Испания

  Младо момче си турси работа като барман или сервитьор, имам всички нужни документи и знам много добре испански. . имам стай и опит 5 години в страната!

  19/01/14
  -
 • Транспортна фирма търси шофьори за работа в Европа - Бургас

  Транспортна фирма търси шофьори за работа в Европа. Основни релации: Дания - Италия, Дания - Испания. Влекачите са Евро 5 Рено - Магнум. Заплащане 1800евро/месец

  Бургас18/01/14
  -
 • Работа в чужбина - Видин

  Търся работа в чужбина като камериерка или детегледачка. Имам опит като камериерка, работих в Гърция 2007 - 2008год, но предпочитам държави като Испания, Великобритания, Германия, Дубай.

  Видин13/10/13
  1 500 лв
 • Работа в Испания

  сезонна работа в испания за бране на портокали и мандарини от октомври до юни включително. по възможност хора със опит в сферата на селското стопанство. за повече информациа на тел. 0034698379881. спешно.

  16/09/13
  750 €
 • Съдействие за Работа в Испания

  Търсим работа в испания за гледане на възрастни хора. Имаме опит в работата. Надяваме се на съдействие и коректна помощ от наши сънародници. Ние сме две жени на 56 и 59

  30/08/13
  800 €
 • Семеиство търси подчтенна работа - София

  . Както и сме работили в различни обекти в ЕВРОПА в Чехия, Италия, Германия, Австрия и Испания. Очакваме сериозни предложения от коректни работодатели. ако бъдем поканени

  София21/08/13
  -
 • Търся работа като преводач

  Предлагам консултантски преводачески услуги Български - Испански и Испански - Български. Офертата е насочена най - вече към фирми с търговски интереси в Испания.

  04/08/13
  -
 • Търся работа

  Здравейте! Ние сме две момичета по на 35 и 40г който си търсят работа в областа на селското стопанство за бране на плодове и зеленчуци в Италия или Испания. за връзка с нас Благодарим ви предварително.

  София25/07/13
  -
 • Търся работа в чужбина Испания, Мадрид . - София

  Търся работа в Мадрид, Испания. Работа в производството, чистене на офиси, продавач в магазин, куриерски услуги, продажба на самолетни билети за български авиокомпании.

  София26/06/13
  950 €
 • Търся работа в Испния

  Имам опит в домакиството и грижи за деца и възрастни/6 г. в Испания/. Говоря испански много добре. Аз съм отговорна и организирана.

  18/06/13
  -
 • Търся работа кто шофьор С Е в Испания

  Търся работа като шофьор С+Е в Испания. Имам и колега за втори шофьор при необходимост. Притежавам дигитална карта и имам опит в Испания и Европа на щора, фриго и гондола. Живея в Испания - Сарагоса

  13/06/13
  1 200 €
 • Работа и съжителство в испания - Провадия

  предлагам работа и съвместно съжителство на жена между 20 и 35 години от септември до март с осигурена квартира

  Провадия16/05/13
  2 000 лв
 • Търсим работа - Стамболийски

  Младо семейство с опит в селскостопанската работа си търси работа в Гърция; Италия; Испания или Германия. Също така може и работа в хотел.

  Стамболийски30/04/13
  -
123>|
Свързани Резултати:
3.0от 1Глас
Твоята оценка за Работа в Испания:
Знаеш ли че?

Българите могат да започнат безпроблемно работа в Испания, защото тя беше сред държавите, които отвориха трудовия си пазар за нашенци още през 2009 година. Все пак, ако планирате да останете в за по-дълго в страната на баските или си намерите постоянна работа в Испания, трябва задължително да кандидатствате пред офиса на чужденците (Oficina de Extranjeros) или в полицейското управление за регистрация в Централния регистър на чужденците. Те ще ви издадат регистрационно удостоверение с идентификационен номер за чужденци чужденци - NIE (Número de identificación de еxtranjeros), който ви е необходим, за да започнете работа.

Живеещите в Испания българи трябва да се регистрират в местния съвет (Ayuntamiento), като представят доказателства за пребиваването си в страната (копие от договор за наем, документи за платени ток или вода). Те ще ви издадат Регистрационно удостоверение, което ще ви бъде от голяма полза при регистриране в местното бюро по труда и др. Тези, които за първи път намират работа в Испания, трябва да получат собствен осигурителен номер (социално-осигурителна карта). Това обикновено се прави от работодателя.

Работилите на трудов договор за период от минимум 12 месеца в Испания имат право на обезщетения за безработица и отпуск поради временна нетрудоспособност. Освен това могат да се възползват и от средствата, които Испания отпуска да покриване на фармацевтичните нужди на гражданите си, както и от безплатна медицинска помощ. В случай, че пребивавате на територията на Испания повече от 183 дни годишно, сте длъжни да декларирате и доходите, получени извън Испания.