Избери КАТЕГОРИЯ за Работа за Шофьори на Тир

Цени
-
Вид на обявата

Населено място

Всички

Популярни Търсения

8 Обяви за

Работа за Шофьори на Тир

 • Международни шофьори за работа в Италия - Русе

  Транспортна фирма със седалище в Пиаченца(Италия) търси двама шофьора на ТИР с шофьорска книжка СЕ за пътуване в рамките на Европейската Общност. Изисква се италиански

  Русе17/06/14
  3 000 лв
 • Търся шофьор с е - Перник

  търся шофьор категория с+е за работа на тир в европа. изискваниа - опит в бранша, свидетелство адр, свидетелство професионална компетентност. информация на 0877883966.

  Перник29/12/13
  -
 • Международни шофьори за ИТАЛИЯ - София

  ООД, търси ПРОФЕСИОНАЛНИ ШОФЬОРИ – МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ - ТИР За работа в Италия. Изисквания към кандидата: 1. Опит като международен шофьор 5 години; 2. Италиански

  София29/10/13
  -
 • Шофьор CE - Смиловци

  тьрся работа като шофьор на тир за европа може и по двойки нямам много опит но имам желание за работа

  Смиловци28/06/13
  -
 • Търся работа като шофьор на камйон ТИР

  а 41г имам кат - А, B, C, D, BE, CE, DE, Tkт, М. Диг - карта, пълен АДР, CAP проф - компетентност, международен паспорт. Имам 11год. опит в Испания на камион с ремарке - гондола. Търсяси работа като международен шофиор на камион, автобус за България и Европа.

  20/02/13
  -
 • Шофьор на тир - Брестовица

  Търся работа като международен шофьор. НЯМАМ ОПИТ В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТРАНСПОРТ. За двойник. Имам необходимите документи. Имам валидни, психо, професионална компетентност, АДР - ЦИСТЕРНИ И ВЗРИВНИ, дигитална карта.

  Брестовица04/02/13
  -
 • Търся работа

  Казвам се Стилян Божков. Търся работа в Италия или Швейцария. Аз съм професионален шофьор на камоон Тир категория C/E, имам всички необходими документи за работа. Последно работех в Италианска фирма.

  10/12/12
  -
 • Набира дърво секачи с документ за правоспособност - Шумен

  Набира дърво секачи с документ за правоспособност за работа в гората и складовете на фирмата. Осигарен ТД и компенсаций. Набира общи работници за работа в гората. Осигорен ТД. Набира шофьори с категория ДЕ - ТИР

  Шумен27/09/12
  2 лв
2.0от 2Гласа
Твоята оценка за Работа за Шофьори на тир:

Не намери това, което търсиш за обяви за Работа за Шофьори на Тир? За всички обяви използвай филтъра в ляво. Ако все още не намираш нищо, пробвай да потърсиш по сродни думи или по-кратки ключови думи относно Работа за Шофьори на Тир в търсачката, тествай и с множествено и единствено число на твоето търсене.