"Предлагам Работа в Асеновград" ще намериш в следните категории

Цена

-

Вид на обявата

Населено място

Популярни Търсения

4 Резултати за Предлагам Работа в Асеновград
 • Фирма предлага работа за шивачки - Асеновград

  Асеновград , между кв. Долни Воден и кв. - Шивашка фирма набира шивачки за постоянна работа на права машина. За кандидати без опит фирмата предлага обучение. Отлични условия на труд.

  Асеновград10/09/14
  500 лв
 • Борса за учебници - Асеновград

  Предлагам работа на щанд за учебници в град Асеновград от 19 август до 10 октомври. Паботата е подходяща за студеенти или хора. които са запознати с учебници и са работили нещо подобно. Добро заплащане.

  Асеновград14/07/14
  -
 • Търся работа като детегледачка в Асеновград след 16ч

  Пенсиониран педагог съм, с 30г опит. Много обичам децата и предлагам почасово гледане на Вашето дете на територията на Асеновград/за предпочитане след 16ч/. Заплащане по споразумение. Тел. 0889482804 - Мария

  Асеновград11/06/13
  -
 • Предлага Работа за Германия строителство - Асеновград

  Предлага Работа за Германия строителство - кофражисти, зидари, арматуристи, техник с немски език. строителство - Кранист, Кофражисти, Зидари, Aрматуристи, Tехник с немски език.

  Асеновград20/09/12
  -
Свързани Резултати:

Търсиш ли други обяви за обяви за Предлагам Работа в Асеновград? За повече резултати разгледай филтъра отгоре от ляво. Ако все още не намираш нищо, опитай да търсиш по подобни думи или по-кратки комбинации от думи за Предлагам Работа в Асеновград в лентата за търсене, тествай и с множествено / единствено число на твоето търсене.