Grad.bg»Форум»Черен списък на фирмите»Euro RSCG - изключително некоректен платец!!!!

Euro RSCG - изключително некоректен платец!!!!

  • 16.08.12 12:06#1ЙоанаЙоанаНовакРегистрация: 16.08.12Град: СофияОтговори: -Euro RSCG - изключително некоректен платец!!!!Голямата фирма Euro RSCG, която има 2 офиса в гр. София и множество служители, тоест буди впечатлението на добре организирана и работеща компания, се оказва изключително некоректен платец.

    След като изпълнихме първата си поръчка към тях и бяхме пуснали фактура, изминаха около 2 седмици без да получим плащане, когато от фирмата любезно ни казаха, че те всъщност плащат към подизпълнители с 2-месечно отложено плащане. Тъй като вече нямахме избор и бяхме поставени пред свършен факт, изчакахме търпеливо да изтекат 2 месеца. Тук е момента да отбележа, че ние също работим с подизпълнители, които уведомихме, че ще им забавим плащането и на тях също не им стана особено приятно. Най-малкото това са хора, с които ние работим от години и държим да сме точни, за да можем да продължим да разчитаме, че ще работим добре с тях и за в бъдеще. Та, след като изтекоха 2-та месеца, отново не постъпи плащане от Euro RSCG. Обадих се във фирмата и ми казаха, че плащането ще се забави още!!!! След напомняне от наша страна, че нямаме такава уговорка и че ние сме били коректни към тях, слава богу, първата фактура беше изплатена. За беда пред тези 2 месеца, през които чакахме плащането, бяхме изпълнили още една поръчка към Euro RSCG, която към момента още не е платена! Ако трябва да съм точен, вече тече ЧЕТВЪРТИ месец и фактурата още не е платена!!!! Самата фактура е за сума от порядъка на до 200 лв. т.е. не говорим за крупни суми. Тук говорим за фирма, която очевидно работи по този начин и с други подизпълнители и когато види, че някой като нас създава проблеми и си иска парите, намира друг нов подизпълнител, при който номера минава известно време.

    Уважаеми предприемачи и собственици на фирми, ако нямате здрави нерви, не ви препоръчвам въобще да имате контакти с горната фирма, пък камо ли да изпълнявате поръчки или да ги снабдявате със стока, ако не платят веднага при получаването!
    ОтговорОтговор с цитат