Grad.bg»Форум»Строителство»Съвети за ремонт на покриви от Фирма ИЗОБИЛДИНГ ЕООД

Съвети за ремонт на покриви от Фирма ИЗОБИЛДИНГ ЕООД

  • 09.02.17 11:04#1Moni AsenovMoni AsenovНовакРегистрация: 22.01.15Град: ПловдивОтговори: -Съвети за ремонт на покриви от Фирма ИЗОБИЛДИНГ ЕООДПокривът ми тече, а сега?

    Преди да потърсите варианти за ремонт би било добре да съберете възможно най-обстойна информация за състоянието на покрива. Това би спомогнало при предварителните ви проучвания за цени, възможности за избор на материали, срокове за изпълнение и други.

    За целта е добре да знаете с какво е покрит той - битумни или керамичн (бетонни, интернитови) керемиди, естествен камък, рулонна хидроизолация с посипка или друго. Какъв тип е покривната конструкция – прав или скатен тип, дървена или бетонова. Какво е състоянието на съществуващото покритие (керемиди или рулонна хидроизолация). В какво състояние е дъсчената ви обшивка (мертеци, греди, дъски, OSB плоскости), на колко години е покривната конструкция, къде са течовете в случай, че имате възможност да ги установите (около комини, капандури, отдушници или друго).

    Към кой да се обърна за ремонт?

    Нашият съвет е да се обърнете към специализирана фирма с опит в тази дейност - най вече предлагащи сключване на договор за изпълнение, като в него подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайния срок за предаване на обекта.По този начин ще се застраховате (доколкото това е възможно) от опити за “измъкване” от отговорност след направеният ви ремонт. В противовест с логиката, често пъти и офертите от реномираните и утвърдили се фирми са еквивалентни на тези направени от майстори самозванци.

    За техническа консултация, предварителен оглед, договаряне на цена и срок на изпълнение, както и за сключване на договори можете да се свържите с нас. на тел :0884 956 219/0893 833 091
    ОтговорОтговор с цитат