Стартовит за пчели, Изгодни Промо Пакети

Търговец

 • Населено място:Свищов
 • Номер на обявата:1057373
 • Подател:Петлето ЕООД
 • Телефон:0898416461
 • Skype:-
 • Уеб Страница:https://www.facebook.com/...

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

СТАРТОВИТ 25гр (Startovit) Стимулатор за пчелни семейства;
за 50 литра сироп
Цена - 6, 20 лв
Промо пакет от 6 бр. опаковки - 36, 00 лв
Пчеларски магазин гр. Свищов ул. Мир №6
(в сградата на търговски обект Петлето)
Работно време: всеки ден от 8, 00 ч до 18, 30 ч
Бърза доставка с Еконт без ограничение на количеството, с отстъпка от 10% от куриерската такса.
Стартовит подобрява здравето и повишава продуктивността на пчелните семейства. Допълващият комбиниран фураж за пчели. Стартовит съдържа в оптимизирано съотношение микроелемента кобалт, натриев хлорид и фосфор. Кобалт - чрез допълнително минерално подхранване се увеличава яйцеснасянето на пчелната майка - до 19% повече пило, увеличава се количеството на пчелите до 30% и се активизират жизнените им функции. Фосфор - е необходим за бързо растящите личинки при интензивно хранене на пилото. Фосфор участва в обмяната на въглехидратите в пчелите и подобрява репродуктивната способност на пчелната майка. Натриеви и хлорни йони - поддържат осмотичното налягане в организма на пчелите, с което стабилизират поддържането на биохимичните процеси и физиологичните функции.
Стартовит се използва през целия активен сезон:
- През пролетта: При слаби и средни по сила семейства за преодоляването на променливите условия и ускоряване развитието им до първата пчелна паша.
- През първата половина на лятото: При силно развити пчелни семейства за създаване на отводки (нови пчелни семейства).
- През втората половина на лятото: За поддържане яйцеснасянето на майката и силата на пчелните семейства с повече млади пчели.
Стартовит се приема добре от пчелните семейства. 500мл сироп, предложен в хранилка, се извземва за 24 до 48 часа в зависимост от силата на семейството.
СТАРТОВИТ - гранули 25 g Стимулатор за пчелни семейства Състав: Natrii chloridum g, Cobalti chloridum g, Dinatrii phosphas g et Excipiens ad g. Действие: Startovit, чрез съдържащите се в него натриеви и хлорни йони, кобалт и фосфор стимулира яйцеснасянето на пчелната майка и работоспособността на пчелите. Така се ускорява оптималното развитие на пчелните семейства през пролетта, а добивите от пчелни продукти се увеличават.
Прилагането му при силно развити през пролетта пчелни семейства може да доведе при някои от тях до изпадане в роево състояние.
Показания: През пролетта: При слаби и средни по сила семейства за оптимизира не и ускоряване развитието им до първата пчелна паша. През първата половина на лятото: При силно развити пчелни семейства за създаване на отводки (нови пчелни семейства). През втората половина на лятото: За поддържане яйцеснасянето на майката и силата на пчелните семейства.
Начин на прилагане и дозиране:
Всяка опаковка съдържа 5 пликчета по 5 g. Едно пакетче от 5 g се разтваря в 10 литра захарен сироп (1:1).
На пчелно семейство се прилага по 500 ml сироп 3 до 5 пъти през 3 - 5 дни

Други подобни обяви

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Другите търсят още

ivaylo_asparuhov@abv.bg
 • ivaylo_asparuhov@abv.bg
 • Регистрация26.07.17
 • Последно активен30.03.18
 • Населено мястоСвищов

Други мои обяви

Виж всички (36)