Комплекс Течно Злато Омега 3, 6, 9 Безплатна Доставка

Комплекс Течно Злато Омега 3, 6, 9 Безплатна Доставка

Търговец

 • Населено място:Стара Загора
 • Номер на обявата:432588
 • Подател:Иванка Пенева
 • Телефон:0899942557
 • Skype:-
 • Уеб Страница:www.megashop-bg.com/objec...

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

Продуктът съдържа важни хранителни вещества, които оказват влияние върху здравето на кожата и косата, подпомагат сърдечно съдовата система, въздействат върху хормоналния баланс, а някои от тях са особено важни за развитието на мозъка и нервната система, особено при бебета и деца. Това са полиненаситените мастни киселини Омега 3 и Омега 6, от съществено значение за доброто здраве на всеки човек.

Продуктът се препоръчва при:

v Всички хора за добро общо здраве;
v Двойки с проблеми с фертилитета;
v Бременни жени;
v Кърмещи жени;
v Бебета и малки деца;
v Хора със сърдечни проблеми и високо кръвно налягане;
v Хора под стрес и в депресия;
v Спортисти и силови атлети;
v При възпалителни процеси в организма;
v При акне, екземи, алергии, сенна хрема, астма;
v За всички хора, в чиято храна може да липсват важните мастни киселини, особено подходящо за вегетарианци и вегани.

В търсене на течното злато. Есенциалните мазнини, които са важни за живота!
Защо мазнините са от съществено значение?
При споменаване на понятието мазнини, в съзнанието на хората изниква веднага несъзнателна негативна картина. Те ги свързват най - вече със затлъстяване, много излишни калории и редица заболявания като следствие.

Хората не си дават сметка обаче, че не всички мазнини са вредни, а има и жизненоважни такива, но поради незнание човек действа понякога много неправилно и в старанието си ограничава приемането на всички видове мазнини, което застрашава здравето.
Мазнините изграждат тялото ни – клетъчните мембрани на клетките в организма са изградени от мазнини, както голяма част от мозъка и нервната система. Полезните мазнини помагат за усвояване на мастноразтворимите витамини А, Д, Е и К.

Храните от растителен произход, като семената и ядките, ни осигуряват източниците на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Тези мастни киселини не могат да се произвеждат от организма и е необходимо да бъдат набавяни чрез храната. След това тялото ги преобразува във важните мастни киселини – Гама - линоленова киселина /GLA/, Ейкозапентаеновата киселина /ЕРА/ и Докозахексаеновата киселина /DHA/.

Новият продукт на АкваСорс – Комплекс Течно Злато е отговор на търсенето в последно време на алтернатива на рибеното масло като основен източник на тези полезни мазнини. Това се налага поради все по - голямата токсичност на рибата и замърсяване на моретата, рибата вече не е здравословен и природосъобразен източник на тези мазнини /все повече моретата са замърсени, рибата става все по - токсична и намалява като ресурс поради прекомерен улов/. DHA в маслото от водорасли е толкова добро, колкото и в рибеното масло, но без токсини.

Комплекс Течно Злато на АкваСорс съдържа важни мастни киселини само от растителен произход, които представляват широк спектър Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини и доставя на организма необходимите му вещества във възможно най - чист вид.

Всъщност вредните мазнините биват – хидрогенирани /в преработени храни, бисквити, сладолед/ и наситени – /червеното месо, замърсена риба и млечни продукти с високо съдържание на мазнини/ – избягвайте ги.
Полезните мазнини също се делят най - общо на 2 вида – мононенаситени / маслини и ядки/ и полиненаситени – от съществено значение – съдържат се в ядки, растения, водорасли, малки по размер риби. Това са най - вече познаните на всички Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, които са от съществено значение за здравето ни.

Разнообразни месечни промоции!
0899 942 557

Други подобни обяви

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Другите търсят още

iv.peneva_stz
 • iv.peneva_stz
 • Регистрация11.03.11
 • Последно активен20.06.18
 • Населено мястоСтара Загора

Други мои обяви

Виж всички (32)