Комплекс Течно Злато Омега 3, 6, 9 Безплатна Доставка

Комплекс Течно Злато Омега 3, 6, 9 Безплатна Доставка

Търговец

 • Населено място:Стара Загора
 • Дата на публикуване:28/06/2017
 • Номер на обявата:432588
 • Подател:Иванка Пенева
 • Телефон:0899942557
 • Skype:-
 • Уеб Страница:www.megashop-bg.com/objec...

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

Продуктът съдържа важни хранителни вещества, които оказват влияние върху здравето на кожата и косата, подпомагат сърдечно съдовата система, въздействат върху хормоналния баланс, а някои от тях са особено важни за развитието на мозъка и нервната система, особено при бебета и деца. Това са полиненаситените мастни киселини Омега 3 и Омега 6, от съществено значение за доброто здраве на всеки човек.

Продуктът се препоръчва при:

v Всички хора за добро общо здраве;
v Двойки с проблеми с фертилитета;
v Бременни жени;
v Кърмещи жени;
v Бебета и малки деца;
v Хора със сърдечни проблеми и високо кръвно налягане;
v Хора под стрес и в депресия;
v Спортисти и силови атлети;
v При възпалителни процеси в организма;
v При акне, екземи, алергии, сенна хрема, астма;
v За всички хора, в чиято храна може да липсват важните мастни киселини, особено подходящо за вегетарианци и вегани.

В търсене на течното злато. Есенциалните мазнини, които са важни за живота!
Защо мазнините са от съществено значение?
При споменаване на понятието мазнини, в съзнанието на хората изниква веднага несъзнателна негативна картина. Те ги свързват най - вече със затлъстяване, много излишни калории и редица заболявания като следствие.

Хората не си дават сметка обаче, че не всички мазнини са вредни, а има и жизненоважни такива, но поради незнание човек действа понякога много неправилно и в старанието си ограничава приемането на всички видове мазнини, което застрашава здравето.
Мазнините изграждат тялото ни – клетъчните мембрани на клетките в организма са изградени от мазнини, както голяма част от мозъка и нервната система. Полезните мазнини помагат за усвояване на мастноразтворимите витамини А, Д, Е и К.

Храните от растителен произход, като семената и ядките, ни осигуряват източниците на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Тези мастни киселини не могат да се произвеждат от организма и е необходимо да бъдат набавяни чрез храната. След това тялото ги преобразува във важните мастни киселини – Гама - линоленова киселина /GLA/, Ейкозапентаеновата киселина /ЕРА/ и Докозахексаеновата киселина /DHA/.

Новият продукт на АкваСорс – Комплекс Течно Злато е отговор на търсенето в последно време на алтернатива на рибеното масло като основен източник на тези полезни мазнини. Това се налага поради все по - голямата токсичност на рибата и замърсяване на моретата, рибата вече не е здравословен и природосъобразен източник на тези мазнини /все повече моретата са замърсени, рибата става все по - токсична и намалява като ресурс поради прекомерен улов/. DHA в маслото от водорасли е толкова добро, колкото и в рибеното масло, но без токсини.

Комплекс Течно Злато на АкваСорс съдържа важни мастни киселини само от растителен произход, които представляват широк спектър Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини и доставя на организма необходимите му вещества във възможно най - чист вид.

Всъщност вредните мазнините биват – хидрогенирани /в преработени храни, бисквити, сладолед/ и наситени – /червеното месо, замърсена риба и млечни продукти с високо съдържание на мазнини/ – избягвайте ги.
Полезните мазнини също се делят най - общо на 2 вида – мононенаситени / маслини и ядки/ и полиненаситени – от съществено значение – съдържат се в ядки, растения, водорасли, малки по размер риби. Това са най - вече познаните на всички Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, които са от съществено значение за здравето ни.

Разнообразни месечни промоции!
0899 942 557

Други подобни обяви

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

iv.peneva_stz
 • iv.peneva_stz
 • Регистрация11.03.11
 • Последно активен28.06.17
 • Населено мястоСтара Загора