Избери КАТЕГОРИЯ за Висша математика

Цени
-
Вид на обявата
Обяви публикувани

Квартали

Популярни Търсения

20 Обяви за

Висша математика в Пловдив

 • Висша математика за студенти Пловдив

  Висша математика за студенти

  Индивидуални уроци и/или решаване на курсови задачи по висша математика за студенти - Линейна алгебра - матрици, детерминанти и системи линейни уравнения

  Пловдив16/11/14
  10 лв
 • Отлична подготовка по висша математика за студенти Пловдив

  Отлична подготовка по Висша математика за студенти

  Индивидуални уроци или решаване на курсови задачи по висша математика за студенти (аналитична геометрия и линейна алгебра (ЛААГ), диференциално и интегрално смятане (математически анализ), диференциални уравнения).

  Пловдивкв. Цариградско Шосе 16/11/14
  10 лв
 • Индивидуални уроци по математика

  Давам индивидуални частни уроци по математика (от 1 - ви до 12 - ти клас), подготвям ученици, кандидатстващи след 7 - ми и 8 - ми клас, и студенти (висша математика 1

  Пловдивкв. Смирненски 30/09/14
  10 лв
 • Подготовка по БЕЛ, математика и немски ез. за 7, 9 и12 клас Пловдив

  Подготовка по БЕЛ, математика и немски ез. за 7, 9 и12 клас

  клас, за които се явява втори език, само в съботен ден. *Подготовка по физика и химия за кандидатстуденти. *Консултации по висша математика за студенти

  Пловдивкв. Широк Център 01/09/14
  1 лв
 • ARENA - ABC - моята школа Пловдив

  ARENA - ABC - моята школа

  . *Подготовка за матура по английски и френски език. *Подготовка по физика и химия за кандидатстуденти. *Консултации по висша математика за студенти! Преподаватели с

  Пловдивкв. Център 01/09/14
  1 лв
 • Подготовка по БЕЛ,математика, химия и физика Пловдив

  Подготовка по БЕЛ,математика, химия и физика

  висша математика за студенти! Преподаватели с научна степен и опит в методиката на преподаване за показване на отлични резултати. ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТЯХ НА НАШИЯ САЙТ!

  Пловдивкв. Център 01/09/14
  1 лв
 • Уроци по висша математика в кв. Южен Пловдив

  Уроци по Висша математика в кв. Южен

  Индивидуални уроци по математика за студенти I и II курс. Помощ при решаване на курсови работи и усвояването на текущия материал, отлично представяне на контролни работи и изпити.

  Пловдив18/08/14
  10 лв
 • Не остана време до матурите Пловдив

  Не остана време до матурите

  явява втори език, само в съботен ден. *Подготовка за матура по английски език. *Подготовка по физика и химия за кандидатстуденти. *Консултации по висша математика за

  Пловдивкв. Център 16/06/14
  6 лв
 • Частни уроци по математика за ученици и студенти

  Предлагам частни уроци по математика: - за ученици - за текуща подготовка, тестови и класни работи както и за прием след 7 клас; - за студенти по висша математика за приемни и текущи изпити; тел:0893520946

  Пловдивкв. Пещерско Шосе 11/01/14
  10 лв
 • Уроци по висша математика Пловдив

  Уроци по Висша математика

  Индивидуални уроци по висша математика или решаване на курсови работи за студенти - диференциално и интегрално смятане (математически анализ), аналитична геометрия и линейна алгебра (ЛААГ), диференциални уравнения.

  Пловдив07/09/13
  10 лв
 • Курсови работи

  Разработвам индивидуални курсови и дипломни работи, реферати, проекти. Решавам задачи по висша математика.

  Пловдив03/09/13
  -
 • Висша математика

  Индивидуални уроци по висша математика за студенти - диференциално и интегрално смятане (математически анализ), аналитична геометрия и линейна алгебра (ЛААГ), диференциални уравнения.

  Пловдив27/05/13
  15 лв
 • Висша математика Пловдив

  Висша математика

  Индивидуални уроци по висша математика или решаване на курсови работи за студенти - диференциално и интегрално смятане (математически анализ), аналитична геометрия и линейна алгебра (ЛААГ), диференциални уравнения.

  Пловдив04/05/13
  15 лв
 • Индивидуални уроци по математика за всички нива.

  Индивидуални уроци по математика за всички нива. Подготовка за тестове, изпити - след 7 клас и матури. Подготовка по висша математика за изпити. тел. 0893520946 Тонева

  Пловдивкв. Пещерско Шосе 04/02/13
  10 лв
 • Математика за студенти

  Индивидуални уроци по висша математика или решаване на курсови работи за студенти - диференциално и интегрално смятане (математически анализ), аналитична геометрия и линейна алгебра (ЛААГ), обикновени и частни диференциални уравнения.

  Пловдив14/01/13
  10 лв
 • Уроци по физика и математика

  Решавам курсови задачи по висша математика и физика. Помагам за усвояване на материала за класни и контролни работи от ученици от 5 до 12 клас по матаматика и физика. Подготвям за кандидатстване след 7 - ми клас.

  Пловдивкв. Широк Център 02/01/13
  10 лв
 • Математика за студенти

  Индивидуални уроци по висша математика за студенти - диференциално и интегрално смятане (математически анализ), аналитична геометрия и линейна алгебра (ЛААГ), обикновени и частни диференциални уравнения.

  Пловдив16/12/12
  10 лв
 • Решавам курсови задачи по Висша математика

  Решавам курсови задачи по висша математика бързо и в срок. цена от 30 до 60 лева в зависимост от броя и сложността на задачите. Подготвям студенти за изпит по висша математика - анализ първа и втора част.

  Пловдив07/12/12
  10 лв
 • Математика за студенти

  Индивидуални уроци по висша математика за студенти - диференциално и интегрално смятане (математически анализ), аналитична геометрия и линейна алгебра (ЛААГ)

  Пловдив30/08/12
  10 лв
12>|

В момента търсиш "Висша математика", потърси за Висша математика в целия сайт, като използваш посочения линк, за да достигнеш до многократно повече резултати и обяви.