Избери КАТЕГОРИЯ за Облицовки във Варна

Цени
-
Вид на обявата

Квартали

Популярни Търсения

11 Обяви за

Облицовки във Варна

 • Кучешка къщичка Варна

  Кучешка къщичка

  Производство на кучешки къщи, зайчарници, гълъбарници. Проектиране изработка и монтаж на място. Конструкция от Сандвич панел, ОСБ - Минерална Вата - ОСБ - Дифузно фолио - Сайдинг (Винилна облицовка)

  Варнакв. Чайка28/08/14
  -
 • САЙДИНГ - Външна винилна облицовка и изолация Варна

  САЙДИНГ - Външна винилна облицовка и изолация

  Фирма НИКСИ Ви предлага идеалното решение за вашия дом. Високотехнологични винилови облицовки и изолации. Край на падащите мазилки. Производителя Profile VOX® дава

  Варнакв. Чайка28/08/14
  13 лв
 • Продавам гарсониера - Варна

  Апартамента е с източен изглед намирасе на Самарско знаме №5 дограмата е дървена пода е паркет коридора е с дървена облицовка - втора ръка

  Варнакв. Автогарата24/01/14
  26 000 €44 кв.м2 етаж
 • Търся майстори за работа с естествен камък

  Търся бригада от 3 до 5 овека за работа с естествен камък. Направа на настилка и облицовка по стени с оформен гнайс. Квадратура на настилка - 250 кв. м. , квадратура на облицовка без използване на скеле - 50 кв. м.

  Варна23/01/14
  -
 • Строително монтажни работи Варна

  Строително монтажни работи

  Аледра ЕООД извършва зидарии, топлоизолации, гипсокартон, облицовки, шпакловки, мазилки, вик и ел. инсталации, монтаж на AL и PVC дограма. работим с качество и в срокове на добри цени.

  Варна15/08/13
  -
 • Строително монтажни работи

  Аледра ЕООД извършва зидарии, топлоизолации, гипсокартон, облицовки, шпакловки, мазилки, вик и ел. инсталации, монтаж на AL и PVC дограма. работим с качество и в срокове на добри цени.

  Варна10/08/13
  -
 • Каменни облицовки, Гранит, Мрамор, Обработка и монтаж Варна

  Каменни облицовки, Гранит, Мрамор, Обработка и монтаж

  Фирма Дизайн - В извършва доставка, обработка и монтаж на всички видове гранит, мрамор, травертин, варовик, терекота, фаянс и гранитогрес. Изработваме всякакъв тип каменни облицовки, подови настилки, вертикална планировка и сух монтаж.

  Варна28/06/13
  -
 • PVC ламперия (облицовки ) и аксесоари Варна

  PVC ламперия (облицовки ) и аксесоари

  запазите уюта на вашия дом! PVC ламперията се използва за облицовка на стени и тавани в жилищни помещения, магазини, офиси и складове. Тя е неделима част от всеки един

  Варнакв. Център04/06/13
  1 лв
 • Строителство на къщи и вили Варна

  Строителство на къщи и вили

  Груб строеж, зидария, ВиК, ел. инсталации, мазилки, гипсокартон, шпакловки, изолации, теракота, фаянс, каменни облицовки. Отлично качество и ниски цени.

  Варна28/04/13
  -
 • Монтаж на гипсокартон. Сухо строителство. Ремонти

  Монтаж на гипсокартон. Сухо строителство. Довършителни работи. Цялостен ремонт на жилищни сгради. Теракот, фаянс. Камини, барбекюта, первази, стъпала, облицовки на сгради от камък и др.

  Варнакв. Център11/10/12
  -
 • Каменни облицовки и настилки от гранит,мрамор,варовик,гнаис Варна

  Каменни облицовки и настилки от гранит,мрамор,варовик,гнаис

  Изпълнение на каменни облицовки и настилки от мрамор, гранит и варовик. Гарантирано високо качество на монтажите с висок професионализъм. Мозайка, пана и уникати. Паважи и двойни подове от камък за лесно отводняване и ревизия.

  Варна28/07/12
  -

В момента търсиш "Облицовки във Варна", потърси за Облицовки в целия сайт, като използваш посочения линк, за да достигнеш до многократно повече резултати и обяви.

Свързани Резултати:
2.0от 2Гласа
Твоята оценка за Облицовки във Варна:

Още ли търсиш обяви за Облицовки във Варна? За допълнителни оферти разгледай филтъра отгоре от ляво. Ако все още не намираш нищо, пробвай да потърсиш по подобни думи или по-кратки думи относно Облицовки във Варна в търсачката, опитай и с множествено и/или единствено число в ключовите думи.