Български Инверторни Електрожени

Открийте най-новите малки обяви за Български Инверторни Електрожени в Град.бг.
Филтър

Категории

  • (3)

Населено Място

Всички

Цени

  • (3)

Вид на Обявата

  • (3)
3 Обяви за Български Инверторни Електрожени
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-евтини
  • най-скъпи

Български Инверторни Електрожени /кратко описание/

През последните години притежанието на собствен електрожен се превърна от обикновена прищявка в истинска необходимост. Всеки уважаващ себе си майстор притежава собствен електрожен, като на мястото на старите заваръчни апарати, днес има модерни инверторни електрожени, които са леки и удобни за ползване. Инверторните електрожени са на път да изместят традиционните трансформаторни електрожени, чието единствено предимство остана сравнително по-ниската им цена.

Напоследък се наблюдава приятната тенденция на пазара за специализирана заваръчна техника да се появяват все повече български производители. Вече може да бъде открита широка гама от български инверторни електрожени, които са на европейско качество, но на цени, съобразени с финансовите възможности на сънародниците ни. Българските инверторни електрожени са леки, компактни и удобни за пренасяне. Те могат да правят заварки с различни видове електроди и са практични за употреба.

Както вече подчертахме качеството на българските инверторни електрожени по нищо не отстъпва на това на утвърдени производители от Франция, Германия и др. Българските инверторни заваръчни апарати могат да работят с прав и с променлив ток, което означава, че с тях може да се извършва както електродъгово, така и плазмено заваряване, рязане и др. Може би едно от най-големите предимства на българските инверторни електрожени е сервизът, който производителите осигуряват. Повечето производители на инверторни електрожени гарантират супербърз гаранционен и извънгаранционен сервиз на заваръчните апарати, а също така и постоянно наличие на резеврни части, което спестява допълнително от времето за ремонт.