Водни Колела

Разгледайте най-новите обяви за Водни Колела в Град.бг.

Категории

  • (2)
  • (1)

Населено Място

Всички

Цени

  • (1)
  • (2)

Вид на Обявата

  • (3)
3 Обяви за Водни Колела
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-евтини
  • най-скъпи
Водно колело
Водно колело
На водното колело е сменено управлението с ново и лопатките с нови. Остава боядисване....
600 лв
ВОДНИ Колела, ЛОДКИ и други изделия от стъклопластмаса - прои
6
ВОДНИ Колела, ЛОДКИ и други изделия от стъклопластмаса - прои
ВОДНИ Колела, ЛОДКИ и други изделия от стъклопластмаса - производство, ремонт, внос, монтаж....
750 лв
ПРОДАВАМ ВОДНО КОЛЕЛО и колесар към него
ПРОДАВАМ ВОДНО КОЛЕЛО и колесар към него
Продавам водно колело и специално направем към него колесар, регистриран в КАТ - втора ръка...
София
Втора употреба
-

Водни Колела /кратко описание/

Водните колела са едни от най-търсените атракции по време на летния сезон. Разбира се, не е нужно да ходите на морето, за да се повозите или карате водно колело. Все повече градски паркове изкушават гостите си с примамливи предложения за възможно наемане или разходка с водни колела. Една от причините водните колела да са сред най-предпочитаните семейни водни атракции е в сигурността, която предлагат.

За разлика от джетовете, водните ски или парашутите, дори возенето с банан, водните колела са подходящи за семейства с деца, групи приятели, които предпочитат по-спокойните и не натоварени с адреналин приключения. Стандартните водни колела, познати ни на всички, не са променили съществено дизайна си от близкото минало. Те продължават да имат широка основа, която осигурява стабилност на пътниците в тях, както и място. Но докато в миналото водните колела са били изработвани основно от пластмаса, днес се предлагат модели водни колела изработени от съвременни материали, като карбон и др.

Повечето водни колела са достатъчно големи, за да превозват едновременно поне четирима възрастни. Те са просторни, а широката им основа се използва не само, за допълнителна стабилност на съда, но и предлага на пътниците в него достатъчно пространство за събиране на тен. С помощта на водните колела може да се разходите в крайбрежните води, да откриете по-усамотено и приятно кътче да къпане или да се отдадете на гмуркане и събиране на тен далеч от любопитните погледи на плажуващите, а защо не и да подарите на любимия си човек една романтична разходка.