Гледане на Болни Хора по Домовете

Открийте актуални безплатни обяви за Гледане на Болни Хора по Домовете в Град.бг.
11 Обяви за Гледане на Болни Хора по Домовете
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-евтини
  • най-скъпи

Гледане на Болни Хора по Домовете /кратко описание/

Животът е непредвидим и на всеки от нас може да се случи нещастие. Напредналата възраст, претърпян инцидент, нуждата от продължително извънболнично лечение или тежко хронично заболяване може да станат причина да се нуждаeм от допълнителни грижи. Гледането на болни хора по домовете обаче е предизвикателство за семейството, което може да се отрази пагубно не само във финансов, но и в емоционален план. Затова е препоръчително при нужда отгледане на болни хора по домовете да се обръщате към професионалисти - медицински сестри, лекари, агенции.

Гледането на болни хора по домовете се различава от гледането на възрастни хора, защото болните хора имат нужда от по-висока степен на грижа заради самата специфика на работата. Пациентите се нуждаят не само от придвижване, тоалет и хранене, но може да имат нужда от специфични медицински процедури, като поставяне на инжекции, поставяне на абокат, включване на система, измерване и контрол на кръвното налягане и нивото на кръвна захар в различни моменти от денонощието.

Гледането на болни хора по домовете може да се осъществява само през деня, само през нощта или денонощно в зависимост от нуждите, възможностите и желанията на семейството. Обикновено агенциите за гледане на болни хора по домовете предлагат абонаментни пакети, но към тях може да се обърнете и при инцидентни нужди или когато се налага еднократно да отсъствате от дома си.