Екскурзии до Барселона

Разгледайте актуални оферти за Екскурзии до Барселона в Град.бг.
1 Обяви за Екскурзии до Барселона
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-евтини
  • най-скъпи
Барселона през Лазурния бряг - Пловдив
7
Барселона през Лазурния бряг - Пловдив
Отпътуване за БАРСЕЛОНА. Пристигане след по - малко от час. ДЕН – ПОСВЕТЕН НА КАТАЛУНСКАТА СТОЛИЦА!...
Пловдив
845 лв

Екскурзии до Барселона /кратко описание/

Барселона е втория по големина град в Испания. Той е столица на автономната област Каталония и е административен център на провинция Барселона. Градът е предпочитана от мнозина туристическа дестинация, както можете да видите от многобройните оферти за екскурзии до Барселона и с право. Основан още през II век преди Христа от Картаген, а по-късно станал част от Римската и Западната Римска империя, той се отличава със забележителна архитектура и множество забележителности, за които и пет екскурзии до Барселона няма да ви стигнат да обиколите.

Назависимо дали ще пристигнете в Барселона за индивидуално пътешествие или ще се включите към някоя от десетките организирани екскурзии до Барселона има пет топ забележителности, които непременно трябва да видите. На първо място това е Саграда Фамилия. Тази удивителна сграда се строи от 120 години и няма да бъде довършена в следващите 80 г. Препоръчваме ви да си купите билети за нея онлайн, за да не висите на километрични опашки.

Знаем, че повечето екскурзии до Барселона са три или четири дневни, но това не е причина да не посетите Музея на Пикасо и Готическия квартал на града. Съветваме ви да отделите поне един следобед за разходка из готическия квартал, за да усетите неповторимата атмосфера на това място. Един съвет: пропуснете разходката по главната търговска улица, където има единствено твърде скъпи и твърде прехвалени магазини. При възможност непременно посетете градчето Poble Espanyol de Montjuïc, намира се на хълма Montjuïc и представя типичния испански град от миналото. На последно място, но не и по важност, се намира плажът на Барселона, който е невероятно приятно място за разходка дори и през зимните месеци.