Екскурзии до Париж

Прегледайте най-новите безплатни обяви за Екскурзии до Париж в Град.бг.

Няма намерени резултати

Твоето търсене за Екскурзии до Париж не даде точни резултати. Опитай следното:
  • » провери дали няма правописна грешка в текста, по-който търсиш
  • » провери дали текстa е написан правилно на КИРИЛИЦА
  • » виж предложенията отляво дали не отговарят на търсенето ти
  • » махни населеното място ако си избрал такова, за да търсиш в обявите от цялата страна
  • » промени текста като търсиш по синоними или по-кратки думи

Екскурзии до Париж /кратко описание/

Казват, че най-подходящото време за екскурзии до Париж е през пролетта, когато времето е приятно – нито твърде горещо, нито твърде студено, а денят е достатъчно дълъг, за обиколите забележителностите на града, който носи гордо прозвището Град на светлината. Особено романтични са есенните екскурзии, когато забързаният осеммилионен град се сбогува с лятото. Единственият недостатък на тези екскурзии до Париж е, че са пиковия за града туристически сезон и навсякъде ще е пълно с туристи, като вас, които искат да разгледат същите туристически забележителности като вас, и да посетят същите музеи като вас ...

Ето защо ви препоръчваме да обмислите възможността, да се присъедините към екскурзии до Париж, които се провеждат извън най-посещаваните месеци. Само извън най-пренаселените с туристи месеци ще можете да се насладите напълно на неповторимата атмосфера на френската столица. Париж е уникална смесица между модернизъм, традиционализъм и провинциализъм. Непременно отделете време, запишете са на по-дълги екскурзии до Париж, за да посетите Монмартър – кварталът на художниците, да седнете да изпиете едно кафе на площад Токадеро или да прекарате един на върха на Айфеловата кула.

Не може да напуснете Париж без да сте разгледали Триумфалната Арка и площад Етоал, без да сте се разходили по Шан-з-Елизе или без да сте посетили Лувъра. Не пропускайте да разгледате катедралата Нотр Дам дьо Пари, Двореца Версай и Базиликата Сакре Кор в Манмартр, която е най-високата точка в Париж и до която се стига с помощта на фуникуляр (зъбчата железница). По възможност посетете някое от представленията на балета Мулен Руж или се повозете с корабче по Сена.