Каравана за Бързо Хранене

Открийте последните обяви за Каравана за Бързо Хранене в Град.бг.
6 Обяви за Каравана за Бързо Хранене
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-евтини
  • най-скъпи
Търговска каравана за бързо хранене
10
Търговска каравана за бързо хранене
Уникална търговска каравана за бързо хранене WM Meyer, 3. 40/2. 10/2. 30м. Регистрирана, работеща в момента....
Разград
14 000 лв
каравана за бързо хранене - 7 000 лв
8
каравана за бързо хранене - 7 000 лв
продавам обoрудвана каравана за бързо хранене...
София
7 000 лв
продавам арт каравана за кафетерия
5
продавам арт каравана за кафетерия
Подходяща е за кафетерия с до 10 маси, за продажба на вина и напитки, за малък обект за бързо хранене....
Бургас
Ново
15 000 лв
Търся помещение за бързо хранене
Търся помещение за бързо хранене
Търся да наема заведение, павилион, каравана или количка за бързо хранене в центъра на град Бургас или в непосредствена...
Бургас
-
Каравана за бързо хранене
10
Каравана за бързо хранене
Продавм каравана за бързо хранене големината е 5 кв....
Пловдив
Втора употреба
3 500 лв
Давам под наем бус - каравана за бързо хранене
Давам под наем бус - каравана за бързо хранене
Отдава се за летния сезон на морето–може и целогодишно, оборудвана, с всички разрешителни за работа. За информация...
-

Каравана за Бързо Хранене /кратко описание/

В близкото минало караваните за бързо хранене бяха обичайна гледка по курортите в разгара на летния туристически сезон, но днес все повече каравани за бързо хранене могат да се видят в различни по големина градове. Добрата новина за всички любители на бързото хранене е, че тези търговски обекти не работят само през лятото, а предлагат топла, вкусна и най-вече бърза храна целогодишно. Много хора се насочват към закупуването на каравани с идеята да я превърнат в каравана за бързо хранене, с желанието да стартират собствен бизнес.

Притежаването на каравана за бързо хранене е чудесен начин за реализиране на доходи, стига караваната да е поставена на добро място, където има голям поток от гладни хора, готови да направят компромис със здравословното хранене. Но разкриването на такъв търговски обект е истинско предизвикателство за нервите, търпението и финансите на търговците.

Необходимите документи за регистрация на каравана за бързо хранене в областната дирекция на Агенцията по безопасност на храните са разрешение за поставяне на караваната от съответното кметство по местонахождение, договор за наем, заявление, документи за регистрация на фирмата и задължително всички документи, съгласно изискванията на Закона за храните , като система за самоконтрол и НАССР система.

Караваните за бързо хранене могат да предлагат на клиентите си топли напитки, сандвичи, хамбургери, бургери, дюнери, палачинки, мекици, безалкохолни напитки, скара, аламинути, пици, палачинки и др. Но караваните трябва да се съобразят със строги хигиенни изисквания, като обособена складова площ, подготвителни площи, мивка с течаща топла и студена вода, работен плот, шкаф за съхранение на еднократната посуда, шкаф за съхранение на препаратите за почистване, измиване и дезинфекция и задължително санитарен възел.