Кредити за хора с лошо цкр

Открийте последните безплатни обяви за Кредити за хора с лошо цкр в Град.бг.
Твоето търсене за Кредити за хора с лошо цкр не даде точни резултати. Опитай следното:
  • провери дали няма правописна грешка в текста, по-който търсиш
  • провери дали текстa е написан правилно на КИРИЛИЦА
  • виж предложенията отляво дали не отговарят на търсенето ти
  • махни населеното място ако си избрал такова, за да търсиш в обявите от цялата страна
  • промени текста като търсиш по синоними или по-кратки думи

Кредити за хора с лошо цкр /кратко описание/

През последните няколко години фирмите, които предлагат бързи кредити при не съвсем ясни условия, високи такси и непосилни лихви, преживяват истински разцвет. Този парадокс се дължи на няколко фактора, сред които значително опростената процедура по отпускане на кредите, както и това, че тези организации са склонни да отпускат кредити на хора с лошо ЦКР.

Тук е моментът да уточним какво е ЦКР. ЦКР е съкращение за Централен кредитен регистър към БНБ. Там се съхранява досие за всички хора, които са теглили кредит от банка или друга кредитна институция. В кредитното досие на всеки от нас е записано какви кредити имаме към настоящия момент, както и как сме погасявали задълженията си през последните няколко години.

Хора, които по една или друга причина не са внасяли вноските по кредитите си в срок, ако да пропускали вноски или са забавяли погасяването на вноските по кредитните си карти, разбираемо не са сред най-предпочитаните клиенти на банките.

Когато поискате кредит от банка, първото нещо, което тя ще провери, е вашето кредитно досие, за да разбере доколко коректен платец сте. В случай, че досието ви е лошо, има вероятност банката да откаже да ви отпусне кредит или да ви отпусне кредит, но срещу много по-висока лихва.

Лихвата ще бъде толкова завишена с цел да покрива риска, който произтича от отпускането на кредита на некоректен длъжник, или дори да го накара сам да се откаже от тегленето му.

Все пак има кредитни институции, които отпускат кредити на хора с лошо ЦКР. Става дума за фирмите за бързи кредити и бързи онлайн кредити, които по правило отпускат кредити без поръчител, без обезпечение, без изискване за трудов договор и т.н. Тези кредити по-правило са доста по-скъпи от банковите и тяхното необслужване на време също се отразява в кредитното досие.

Хората с лошо ЦКР могат да прибягнат и до услугите на кредитни консултанти, които ще им предложат няколко варианта, съобразени с изискванията и най-вече възможностите за погасяване на клиентите. Неудобството в случая е освен по-високата цена на кредите, ще трябва да предвидите и допълнителна сума за брокерска комисионна.