Почивки в Испания

Разгледайте актуални обяви за Почивки в Испания в Град.бг.
4 Обяви за Почивки в Испания
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-евтини
  • най-скъпи
Слънчева Каталуния Директен чартърен полет от Бургас
3
Слънчева Каталуния Директен чартърен полет от Бургас
Усетете романтиката на Испания. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка ДЕН - 8 / вторник Закуска....
Бургас
990 €
Самолетна почивка в Испания - Ваканционен комплекс Марина Дop
6
Самолетна почивка в Испания - Ваканционен комплекс Марина Дop
Резервирайте вашата Почивка във ваканционният комплекс Марина Д`Ор, който се намира в Оропеса дел Мар, на брега...
София
кв. Център
1 170 лв
Самолетна почивка лято 2015 в Коста Азаар
5
Самолетна почивка лято 2015 в Коста Азаар
на хотела /обядът ще бъде предоставен като сух пакет/ и отпътуване за Барселона – вторият по големина град в Испания...
София
кв. Център
546 €
Златна възраст 55 в Испания - Коста дел Сол 55 с Караджъ Т - София
3
София
Ново
-

Почивки в Испания /кратко описание/

Все повече родни туристи се записват да летни почивки в Испания, запленени от красивата природа, екзотичните плажове, гостоприемството на местните жители и вкусната испанска кухня. Най-предпочитани курорти за почивки в Испания резонно са крайбрежните курорти и по-специално Палма де Майорка, Тенерифе, Коста дел Сол, Коста Дорада и др. Почивки в Испания и на Канарските острови са много търсени и от родните любители на подводните спортове. Брегът около Канарските острови предоставят на любителите водолази целогодишни условия за гмуркане.

Около бреговете на Тенерифе, както и на останалите Канарски острови – Ла Палма, Гомера, Гранд Канария, Фуертовентура и Ланзароте, има прекрасни условия за гмуркане, множества подводни пещери и каверни, както и няколко потънали кораба. Леководолазните почивки в Испания нямат определен сезон, а могат да се осъществяват целогодишно, заради мекия климат и топлите води – през лятото температурите на въздуха са около и над 35 градуса, докато пред зимния сезон варират около 23 градуса. Сред най-предпочитаните дестинации за почивки в Испания несъмнено се откроява името на Коста Брава.

Наричан още Скалистият бряг, Коста Брава има близо 200 км крайбрежие, което обхваща някои от най-красивите морски плажове и градчета, като Лорет де Мар, Паламос, Зоса де Мар, Порт де ла Селва и др. Изключително посещаван от туристи е и Коста Дорада, който се намира само на 80 км западно от Барселона. В курорта се намира и култовият аква парк Universal’s Port Aventura. Хората, които планират почивки в Испания, не бива да пропускат и Коста Дел Сол или Слънчевият бряг, който е разположен в най-южната част на Испания, в Андалусия. Коста Дел Сол има 300-километрова плажна ивица, която се огрява от слънцето 11 месеца в годината. Разбира се, че в списъка за най-предпочитани курорти за почивки в Испания няма да пропуснем да добавим и Палма де Майорка, който е предпочитана дестинация от европейските туристи.