Развъдник за Померан

Разгледайте последните малки обяви за Развъдник за Померан в Град.бг.
1 Обяви за Развъдник за Померан
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-евтини
  • най-скъпи
Продавам померани - целогодишно
2
Продавам померани - целогодишно
Продавам целогодишно померански шпицове родени в БГ развъдник....
Анонимен
Раднево
Ново
300 лв

Развъдник за Померан /кратко описание/

Помераните са изключително красиви малки, пухкави кученца, които пред последните няколко години вече все по-често могат да бъдат забелязани и у нас. Често представителите на тази порода могат да бъдат объркани с други малки породи кучета - като немски шпец. Затова е желателна преди да приготвите една доста солидна сума за този пухкав любимец, да се запознаете със стандартите на породата. Най-добре ще бъде да се доверите на лицензиран развъдник за померани, които ще се постараят максимално да отговорят на нуждите и изискванията ви.

Лицензираните развъдници за померани могат да ви предложат домашен клас куче, куче за шоу или куче за разплод, като изборът ще зависи изцяло от вас. Когато се обърнете към сериозен развъдник за померани ще получите подробно родословно дърво на желаното от вас куче, както и пожелание впоследствие партньор, с който да го заплодите. Важно е да подчертаем, че не всички развъдници за померани са еднакви и е препоръчително да се обърнете към развъдник с утвърдено име и традиции, който притежава кучета шампиони и за него има добри отзиви от клиенти.

Сериозните развъдници за померани ще ви покажат пълното родословие на кученцата, ще ви дадат подробна информация за бащата, както и ветеринарен паспорт на бебето, в който са описани подробно всички направени ваксинации. Ще получите задължително и данни за електронния чип, ако кученцата са чипирани.