Съдействие за кредити

Разгледайте актуални обяви за Съдействие за кредити в Град.бг.

Категории

  • (1)
  • (1)

Населено Място

Всички

Цени

  • (2)

Вид на Обявата

  • (1)
  • (1)
2 Обяви за Съдействие за кредити
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-евтини
  • най-скъпи
Съдеиствие за продажба и изкупуване на фирми
2
Съдеиствие за продажба и изкупуване на фирми
съдействие за ЕООД, ООД, АД, ЕАД и други натрупани задължения към държавата, общините или към контрагенти...
София
кв. Център
-
Търся спешно 20 000лв.Давам комисионна при съдействие.
Търся спешно 20 000лв.Давам комисионна при съдействие.
Трябва ми кредит в размер на 20 000 лева за рефинансиране. Давам комисионна при съдействие. С чисто ЦКР съм....
София
-

Съдействие за кредити /кратко описание/

Все повече хора се обръщат към фирми, които предлагат услугата съдействие за кредити, защото трудно се ориентират в голямото разнообразие от различни условия, бонуси, изисквания и др., които банките предлагат на клиентите си. Разбира се, към подобни фирми с молба за съдействие за кредити се обръщат и хора с лоша кредитна история, които не са сред любимите клиенти на банките.

Изтеглянето на потребителски или ипотечен кредит съвсем не е лесна задача, дори да притежавате отлично кредитно досие. По правило потребителските кредити се теглят по-лесно, защото за тях банките искат по-малко на брой документи, не търсят поръчители, стига сумата да не е твърде висока и рядко предлагат в комплект с кредита и някаква допълнителна услуга, като кредитна карта с преференциални условия и т.н. Въпреки това е добра идея да се доверите на фирма, занимаваща се със съдействие за кредити, защото те бързо и професионално ще отсеят най-добрата оферта на пазара.

Фирмите за съдействие за кредити вместо вас ще проверят всички оферти за потребителски или ипотечни кредити на банковия пазар и ще ви предложат няколко алтернативи. Съдействието за кредити включва също така индивидуална консултация с клиентите, както и съдействие при набавянето на всички необходими документи за отпускане на кредит. Има няколко причини да потърсите такава услуга. С помощта на кредитните консултанти ще спестите време и нерви от обикаляне по банките, както и доста такси за разглеждане на документи, които все още много банки предлагат.