Последно коментирани от Туризъм

Давам стаи под наем за персонал - Свети ВласДавам стаи под наем за персонал - Свети Влас6.00 лв"Здравейте, искам да попитам, актуална ли е още обявата за стаи под наем. Става н ..."
10
Къща за гости Ковачевата Къща - ЕленаКъща за гости Ковачевата Къща - Елена150.00 лв"Къщата изглежда прекрасна, ще я посетим при удобно време."
6
Почивка в Банско само за 13лв. на денПочивка в Банско само за 13лв. на ден13.00 лв"Хотелът е страхотен. Аз лично съм много доволен от всичко!"
Пътуване до Германия - ТроянПътуване до Германия - Троян100.00 €"пътувам за Германия,от Ловеч съм.Кога е курса ви към Германия?"
6
ПЪТУВАМ ЗА ЕВРОПА , 3 места за 19, 12.2016 - с миниванПЪТУВАМ ЗА ЕВРОПА , 3 места за 19, 12.2016 - с миниван200.00 лв"ако можете ми званете за да се разберем как да ви сварша работа"
7
НОЩУВКИ Плевен (суперлукс ) 50лвНОЩУВКИ Плевен (суперлукс ) 50лв50.00 лв"Здравейте, искам да попитам понеже виждам от снимките, че леглата са две отделни ..."
3
Два апартамента в Керамоти, ГърцияДва апартамента в Керамоти, Гърция"наистина бягайте ! съжителството с гръцки хазаи е страшно. има само един ключ и ..."
Нощувки в центъра на ВарнаНощувки в центъра на Варна12.00 лв
Анонимен
"Отлични условия,чистота и уют,и е на центъра.Пак ще ползваме при следващото ни ..."
продавам самолетен билет от България София до Гатуик - Бургаспродавам самолетен билет от България София до Гатуик - Бургас362.00 лв"Забравих да добавя, че мога да сменя датата и името за моя сметка."
3
Давам стаи и апартаменти под наем в центъра на Сл.бряг - Слънчев БрягДавам стаи и апартаменти под наем в центъра на Сл.бряг - Слънчев Бряг20.00 лв"много добри условия и културно обслужване"
Давам Под Наем Кварира за Студенти - СвищовДавам Под Наем Кварира за Студенти - Свищов
Анонимен
"Квартирата е дадена под наем."
4
Апартаменти и самостоятелни стаи за нощувка - СофияАпартаменти и самостоятелни стаи за нощувка - София75.00 лв"Искам да попитам ако се наеме стая за цял месец и за години напред на какви пари ..."
8
Апартамент за нощувки - БургасАпартамент за нощувки - Бургас40.00 лв"Много хубавичко студио. Сградата е нова. Всичко много ми хареса."
Евтини квартири в ДрагалевциЕвтини квартири в Драгалевци"Здравейте!Бихте ли казали каква е цената за дългосрочно наемане на стая?"
Нощувки , реален лукс в София, възлово , топ място.Нощувки , реален лукс в София, възлово , топ място.18.00 лв"Направо не можах да повярвам, че за толкова малка сума се предлага толкова хубав ..."
8
Изгодни нощувки в ПловдивИзгодни нощувки в Пловдив40.00 лв"Поздрави :)приятно,тихо и чисто.Харесва ми "
8
Нощувки за задочници и гости на благоевградНощувки за задочници и гости на благоевград10.00 лв"Аз посещавам тази квартира от три години и цената е била винаги 15 лв за стая за ..."
Дават се под наем самостоятелни стаи за редовни студенти - СвищовДават се под наем самостоятелни стаи за редовни студенти - Свищов"Ако се наеме от един човек цената същата ли остава?"