Последно коментирани от Услуги

Търся да гледам възрастни хора - СофияТърся да гледам възрастни хора - София
Анонимен
"Не се справя добре. Закъснява и се оправдава със задръстванията. С много уговорк ..."
Търся жена за гледане срещу квартира - СофияТърся жена за гледане срещу квартира - София
Анонимен
"Актуална лие обявата"
Гледане да възрастни хораГледане да възрастни хора
Анонимен
"Здравейте, телефона който сте оставили е грешен или непълен"
Лицензирана Агенция за преводачески услугиЛицензирана Агенция за преводачески услуги"Уважаеми Господа,аз съм заклет преводч с румънски език,който ми е майчин.Притежа ..."
Окрайчване на килимиОверлог, окрайчване мокети, пътеки и килимиОверлог, окрайчване мокети, пътеки и килими"Много качествено и евтино работи. Нямам колебание при нужда пак ще използвам нег ..."
Монтаж на Гипсокартон
10
Монтаж на гипсокартонМонтаж на гипсокартон"Това е новият сайт на фирмата: линк: "
КоминочистачКоминочистачКоминочистач6.00 лв"Великолепна работа - точност, майсторство, качество, хигиена! Респект !!!"
ЧИСТЯ комини, улуци, мръсна канализация - 0895167031ЧИСТЯ комини, улуци, мръсна канализация - 0895167031"Здравейте, не можем да се свържем с вас във връзка с почистване на улуци на 4 ет ..."
Обществена пералня - гр Каблешково общ.ПомориеОбществена пералня - гр Каблешково общ.Поморие
Анонимен
"Здравейте за миене на пътеки и килими каква е цената на кв.м."
2
Товарни ПревозиТоварни Превози11.00 лв"Предлагаме на своите клиенти- Товарни превози с микробуси. Транспортни услуги в ..."
5
Превоз на багаж и обзавеждане Гърция - БългарияПревоз на багаж и обзавеждане Гърция - България13.00 лв"Предлагаме на своите клиенти- Товарни превози с микробуси. Транспортни услуги в ..."
3
Майстор за фаянс теракот гранитогрес замазки ВиК саморазливнМайстор за фаянс теракот гранитогрес замазки ВиК саморазливн2.00 лв"Здравейте ,имам нужда от подготовка на пода ьа поставяне на ламинат,извършвате л ..."
5
Kлючарско ателие на паркинга на Кауфланд 1 в Шумен - По договарянеKлючарско ателие на паркинга на Кауфланд 1 в Шумен - По договаряне"Браво! Много съм доволен от този ключар! Препоръчвам на който му се наложи"
Денонощен КлючарДенонощен Авариен Автоключар ВарнаДенонощен Авариен Автоключар Варна"Справиха се много по-бързо отколкото очаквах. Браво!"
2
Оказваме съдействие за прехвърляне на фирми със задължения..Оказваме съдействие за прехвърляне на фирми със задължения..
Анонимен
"Подателят на тази обява е осъждан измамник , който предлага "съдействие" за фирм ..."
9
Строителни услуги Цялостни ремонтиСтроителни услуги Цялостни ремонти"“Анжели Титан” ЕООД се занимава с внос, разпространение и продажба на интериорни ..."
Предлага работа за товаро - разтоварачи и касиерка - СофияПредлага работа за товаро - разтоварачи и касиерка - София1 200.00 лв
Анонимен
"Имам 18 години за товаро-разтоварач ако желаете 0896349428"
4
Изхвърляне на отпадъци - хамалски услугиИзхвърляне на отпадъци - хамалски услуги45.00 лв"Колегите са коректни! Помагаме си с каквото можем :) Поздрави, ДЕПО.БГ 0888 02 ..."
Търся работа за раздаване на флаериТърся работа за раздаване на флаери"Имам предложение за теб. Предлагам ти работа като консултант в Орифлейм. Ако се ..."
Домашна помощницаДомашна помощница"здравейте, бихте ли работили в извън българия?"