Grad.bg»Форум»Емиграция и работа в чужбина»Не се подлъгвайте по обявите на Енчо Атанасов

Не се подлъгвайте по обявите на Енчо Атанасов

  • 12.09.11 12:40#1МарияМарияНовакРегистрация: 12.09.11Град: -Отговори: -Не се подлъгвайте по обявите на Енчо АтанасовНе се подлъгвайте по обявите на Енчо Атанасов и гръцкото бюро за работа "AVIOS - SMYRNIS KON/NOS". Това са едни от стотиците български мошеници, които печелят от нещастието на българките, видяли в Гърция последната надежда за "печелене" на пари. Неговата услуга е равна на превозваческата, която струва двойно и тройно само под предлога, че е представител на тази фирма.

    Но в тази фирма работи българка, която ви настанява в нейна квартира и тя няма полза да ви настанява бързо на работа, защото докато плащате по 7 евро само за походното легло вие сте й нужни. За да сте й сигурни ви прибира и личните документи.

    Въртят една и съща работа докато не намерят човек за нея, лъжейки през това време новите кандидати. Ще ви кажа, че това обикновено е практика на всички графии /бюра по труда/. Накрая един съвет: ако сте решили да пътувате за Гърция: 1. научете езика и 2. пътувайте с автобус или превозвач, но не такъв като Енчо Атанасов, който веднага прибира чисти 100 евро от вас с усмивка и обещания. Една от изпатилите съм!

    А за тях: Господ забавя, но не забравя!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.12 03:52#2КатеринаКатеринаНовакРегистрация: 10.02.12Град: СофияОтговори: 1от: Не се подлъгвайте по обявите на Енчо Атанасовmery70 , не лъжи хората.Това , че ти си мързелива и не ти се работи е друга тема на разговор. Ако мислиш , че е по-добре да спят за 20 евро на хотел , миришещ и смрадлив , всеки избира сам. Колкото до Енчо Атанасов , момчето си върши работата много добре , 54 евро ви е транспорта с автобус , регистрацията в гръцкото бюро ви излиза 50 евро. Всичко което Атанасов казва го потвърждава и бюрото. Между другото той поне ни води и регистрира в легално лицензирано бюро , а не ни кара само до Атина и да ни зарязва там сами. Жени , знаете , че българската злоба е безгранична , а и мързела голям. Аз съм доволна от услугите на г-н Атанасов и ви го препоръчвам. Много поздрави от Атина на всички. ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.16 05:13#3ИвановИвановНовакРегистрация: 04.02.16Град: ПловдивОтговори: 1от: Не се подлъгвайте по обявите на Енчо АтанасовМежду другото никой няма право да прибира и задържа чужди лични документи у себе си!Това,че някой сам ги е дал на честна дума си е негов проблем!ОтговорОтговор с цитат