- 08.07.12 11:50#1Въпрос относно експлоатация на климатик Haier?Търся отговор на следния въпрос как да включа климатик след като дистанционното отказва! Изписва ключ/заключено/
Дали се дължи на батериите, отказ на дистанционно или ДРУГО?
Има ли wireless връзка м/у тях и колко време се изчаква да се осъществи?
И не на последно място: Върху вътрешното тяло на климатика в случая: Haier, има ли бутони с които да се управляват процесите.
Благ!ОтговорОтговор с цитат - 19.04.13 08:48#2от: Въпрос относно експлоатация на климатик Haier?Здравейте !
Бих искал да изкажа своята благодарност към фирма M D ELEKTRIC която се занимава с денонощни електро и вик услуги . Попаднах на тях търсейки помощ за ремонта на пераната ми машина . Позвъних и записах час за ремонт .Първото което ме впечатли че техника пристигна точно в уреченото време а то беше 40 мин.след позвъняването .Другото е че беше много любезен и отзивчив .И най-накрая много добър специалист .Много бързо и професионално отстрани повредата и ми даде ценни съвети как да експлоатирам пералната си за да не се получава такава повреда .Много съм доволен и аз и съпругата ми от тях -защото преди това повикахме друга фирма която чакахме повече от час да дойдат .дойдоха със закъснение и техника им само отвори капака погледна и каза да си кухим нова перална и за това ни взе 40 лв. и си отиде . А в момента пералната ми работи перфектно благодарение на техника от тази фирма .Благодаря за професионализма и човечносттаОтговорОтговор с цитат - 05.01.14 03:29#3от: Въпрос относно експлоатация на климатик Haier?Здравейте !
Просто си сменете батериите на дистанционното и проблема Ви ще се реши.ПоздравиОтговорОтговор с цитат - 05.01.14 03:31#4от: Въпрос относно експлоатация на климатик Haier?Фирмата се намира в София а тел. за връзка с тях са 0885749901 или 0877912432ОтговорОтговор с цитат
- 18.07.14 03:31#5от: Въпрос относно експлоатация на климатик Haier?Интересна ситуация !ОтговорОтговор с цитат