Grad.bg»Форум»Алтернативна медицина»Излекувай мислите си, за да излекуваш тялото си

Излекувай мислите си, за да излекуваш тялото си

  • 24.04.17 09:10#1Милен ПетровМилен ПетровНовакРегистрация: 02.01.14Град: ВарнаОтговори: -Излекувай мислите си, за да излекуваш тялото сиЗдравейте, дълги години имах ирационални страхове , които ми пречеха да живея нормален живот.
    Четох какво ли не, за да разбера какво не е наред с мен.

    Ходих при психолози и след многократни посещения при тях не виждах и усещах промяната в себе си. Но един ден случайно попаднах на Невро-лингвистично програмиране(НЛП). В една книга за НЛП се казваше, че промяната е бърза и действа мигновенно.

    А какво е НЛП може да прочетете в този сайт: http://www.nlptherapy.bg/какво-е-нлп.
    А да забравих да ви кажа от къде идваха тези страхове. Страха се отключи един ден отивайки на работа рано сутринта. Пътувах в автобуса, той спря на автобусната спирка, тръгнах да слизам и след като направих няколко крачки бях ухапан от улично куче. Шока беше голям, но нали мъжете не трябва да се страхауват. Затворих болката във себе си и така тя в продължение на години тлееше в мен.

    Не можех да се разхождам свободно по улиците, защото знаете във всеки град в България има улични кучета.
    За мен разхождането сам беше изтинско изпитание, до деня в който не се подложих на НЛП Терапия.
    Наистина разбрах, че промяната с НЛП е бърза и мигновенна само в рамките на няколко НЛП терапии фобията ми от кучета изчезна и днес живея свободно. Мога да се разхождам сам или с приятели в парка, по улици, по центъра и този гаден ужасен страх просто го няма.

    За какво споделям всичко това?
    Исакм повече хора да разберат, че ако излекуваме начина си на мислене, ще излекуваме и тялото си.
    Много от физическите симптоми на дадена болест или ментално състояние са породени от начина ни на мислене.

    Понякога този процес не може да бъде спрян, защото така сме устроени. Нашето подсъзнание ни контролира.
    Ние постоянно мислим за нещо, водим диалог със самите себе си и ако не внимаваме какви мисли минават през нашата глава може да се окажем в капана на нашите мисли. Негативините мисли водят след себе си негативни решения.

    Ако мислим положително ще ни се случват хубави неща - това разбрах след като се подложих на НЛП терпия.
    И най-хубавото на НЛП, че не използва лекарства, а използва вътрешните ресурси, които са заложени във всеки човек за да се осъществи промяната.

    За да бъдем здрави преди всички трябва да имаме хубави мисли и всичко ще си дойде на мястото- здравето ще се възстанови, ще сме физически по издръжливи, а това ще доведе и щастието в нашия живот, защото когато сме здрави можем да бъдем и щастливи.
    ОтговорОтговор с цитат