Grad.bg»Форум»Черен списък на фирмите»Некоректен собственик на фирмите Калдейта Ком ЕООД , ЕМЕНЮ ЕООД и Диджитал Медиа Груп ООД

Некоректен собственик на фирмите Калдейта Ком ЕООД , ЕМЕНЮ ЕООД и Диджитал Медиа Груп ООД

  • 01.10.21 11:14#1D_MilanovaD_MilanovaНовакРегистрация: 01.10.21Град: СофияОтговори: -Некоректен собственик на фирмите Калдейта Ком ЕООД , ЕМЕНЮ ЕООД и Диджитал Медиа Груп ООДОстанах доста изумена от начина, по който в тази фирма Калдейта Ком ЕООД се отнасят към кандидатите за работа. Първо отидох на интервюто с положителна настройка, защото симпатизирах на това, което съм видяла, че правят - различни сайтове, като www.kaldata.com, uroci.com и т.н. Управителят Калин Карабойчев ми обясни в какво се състои работата и след кратък разговор каза, че е склонен ако искам, да ми предложи работата. Аз казах, че ще си помисля и ще се обадя сутринта, защото заплатата не беше висока, а аз работех на друго място.

    Трябваше и да проверя дали мога да започна работа без да чакам да мине предизвестието в договора ми. Реших да приема това предложение и се обадих сутринта, след като бях питала работодателя си, дали мога да напусна в по- кратък срок.

    За мое учудване Калин Карабойчев ми каза, че имат още едно интервю, след което ще ми се обади. След като не се обади, аз звъннах пак и той каза, че все още нямат решение, но ще се обади. И така напълно безотговорно според моето мнение, не изпратиха дори един мейл. Това за мен е тотална липса на уважение към хората и е абсолятно недопустимо поведение на работодател към кандидат за работа. Как смятате, това може ли да е фирма и начин на работа. Така че, скъпи кандидати, ако ви предстои там интервю, не се надявайте на нормално отношение. А доколко коректни са към служителите си, само мога да си представя.
    ОтговорОтговор с цитат