Транспорт и превоз на животни за Пловдив и цяла България

Cooltransbg comCooltransbg com
Регистриран на12.04.16
Последно активен12.04.16
Транспорт и превоз на животни за Пловдив и цяла България
  • 1. Снимка на Транспорт и превоз на животни за Пловдив и цяла България
  • 2. Снимка на Транспорт и превоз на животни за Пловдив и цяла България
  • 3. Снимка на Транспорт и превоз на животни за Пловдив и цяла България

Търговец

  • Населено място:Пловдив
  • Номер на обявата:1009376
  • Подател:Cooltransbg com (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0899933668
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://cooltransbg.com

Описание

Транспорт на животни
Cooltrans е тясно профилирана за превоз на селскостопански животни, ние сме се насочили към превоз на малоброен брои животни, в услуга на дребния животновъд, хората от селата, дребни търговци и др. на който им излиза не рентабилно да наемат голям транспорт за единични бройки животни. Cooltrans също така е много удобна за превоз на животни с лечебна цел, за търговия по пазари, за изложби, за състезания и др.

Превоз на домашни животни
Днес, транспортирането на животни е ежедневие в глобалната икономика. Транспортирането на добитък е критичен компонент на веригата на предлагането на храни, за да помогне на развиващите се страни да хранят своите хора. Паркове и зоопаркове внос и износ на голямо разнообразие от животни от цял свят. Животновъди и земеделски производители разчитат на въздух, морски и наземен транспорт, за да придобият добитък. И в едно глобално общество, безброй семейства, които се преместват в различни части на света, често пренасят своите домашни любимци с тях.

Транспорт на селскостопански животни
Cooltrans предоставя важна възможност за отделни лица, фирми, организации и групи, които участват във всеки етап от транспортирането на животните, за да станете част от международните усилия за намиране на решения на различни проблеми, свързани с транспортирането на животни. В същото време Cooltrans предоставя информация, ресурси, контакти, и ключови разработки в областта, които могат да им помогнат да се предоставят по - добри услуги и условия за животните, преминаващи транзит. Организацията допълнително насърчава единни и ефективни международни регламенти и хуманно третиране на живи животни.

Транспортиране на вашия домашен любимец е също толкова важна за нас, тъй като е за вас. Осъзнавайки, че всеки домашен любимец и собственика им имат различни нужди, Cooltrans предлага широка гама от допълнителни услуги, които могат да бъдат добавени към маршрут вашите животни за да направи пътуването по - удобно за тях - и по - практичен и удобен за вас.

Рейтинг

3
Общо 3 гласували
5 0
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати