Grad.bg»Авто и Мото»Автосервизи и Автоуслуги»Мотокари Сервиз Балтексим. Сервиз на мотокари

Мотокари Сервиз Балтексим. Сервиз на мотокари

Мотокари Сервиз Балтексим. Сервиз на мотокари
1 / 4

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:1017165
  • Подател:Балтексим (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0878566090
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://www.baltexim.bg

Описание

Сервизните техници и инженерите на компанията ни са готови да ви помогнат в решаването на всякакви проблеми свързани с ремонт на складово и логистично оборудване. Ние можем да извършим необходимите ремонти по вашите електрокари и мотокари или друго оборудване. Сервиза разполага с добре оборудвана техническа база, персонал обучен в Литва, Швеция и Германия с необходимият опит в тази област.

Услугата е на разположение 24 часа в денонощието, без почивни дни, като извършваме сервизни услуги в цяла България. При по тежки ремонти, машината може да се откара в нашата сервизна база където да се извършат необходимите поправки.

В ремонтите на машините се използват само оригинални резервни части, гарантирани с бързи доставки директно от производителя.

Ако във Вашата фирма имате голям парк със складова техника, Ви предлагаме сключването на договор за поддръжка и обслужване. Това ще Ви даде възможност още по - оперативно и евтино да провеждате обслужването и ремонта на складовата си техника. Ние гарантираме бърза доставка на оригинални части.

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
БалтексимБалтексим
Регистриран на11.04.16
Последно активен08.09.23