Grad.bg»За Офиса и Бизнеса»Офис Оборудване»Проектиране и производство на резервоари за газ пропан - бутан

Проектиране и производство на резервоари за газ пропан - бутан

Проектиране и производство на резервоари за газ пропан - бутан
1 / 13

Търговец

  • Населено място:Стара Загора
  • Номер на обявата:1021779
  • Подател:Бойко Боев (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0889210870
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://www.city-gas.eu

Описание

www. city - gas. eu

Инженерингова компания СИТИ - ГАЗ EООД е новооснована фирма с предмет на дейност проектиране, разработване и производство на резервоари и цистерни за съхранение на втечнен под налягане газ пропан - бутан, в съответствие с изискванията на Европейска Директива 2014/68/ЕС за предоставяне на пазара на съоръжения под налягане (заменяща Директива 97/23) и хармонизираните стандарти EN 13445.

Фирмата е сертифицирана и съгласно изискванията на Технически регламент ТР ТС 032/2013, приложим за руския и свързаните пазари.

Инженерингова компания СИТИ - ГАЗ EООД е динамична фирма с амбиции за усвояване и налагане на пазара на висококачествени продукти.

Персоналът на фирмата е високо квалифициран, познава добре както съществените изисквания към този вид продукти и начините за тяхното осигуряване и гарантиране, така и клиентското търсене на вътрешния и международните пазари.

Фирмата разполага с модерно оборудвано производство, с машини за технологична подготовка на материалите, стендове за извършване на изпитвания, камери за подготовка и полагане на покрития на цистерни и резервоари за газ.

Производствената номенклатура покрива широк диапазон от параметри:

обем на произвежданите съдове – от 450 до 100 000 л;
работно налягане – от 15, 6 до 17, 65 bar, в зависимост от местните нормативни изисквания в различните страни;
резервоари за надземен и подземен монтаж.
Потенциални клиенти на фирмата са както българския, така и европейските, близкоизточните пазари и Африка. Наши утвърдени партньори са фирми от Русия, Казахстан, Ирак, Сирия, Гърция, Сърбия, Македония, Албания, Косово, Румъния, Судан, Бангладеш и други, като нашите продукти работят успешно и определено са утвърдени и търсени на пазара за цистерни и резервоари за газ.

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
51
40
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Радо ИвановРадо Иванов
Регистриран на16.09.16
Последно активен22.04.19