Нова бизнес възможност за всеки

SnegySnegy
Регистриран на24.04.14
Последно активен12.04.17
Нова бизнес възможност за всеки

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:1028727
  • Подател:Snegy (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0887464489
  • Skype:snegy
  • Уеб Страница:https://tiandebeautyhealt...

Описание

Желая да Ви представя една НОВА БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ. Компанията е руска казва се TianDe, което в превод означава: Небесно съвършенство. Разпространява продукти произведени по древни Тибетски рецепти, като предлага лечебна козметика и билкови и натурални продукти от бамбук, жожоба, жен - шен, сребро, змийска мас, хрущял от акула и др.

Ето няколко нейни много сериозни предимства пред подобните на нея МЛМ компании:

1). Много бързо се разраства. Само за 9 години компанията на е 5 място в света на МЛМ и компания №1 в Русия.

2). Продуктите на ТианДе са естествени продукти, дори козметиката е ЛЕЧЕБНА КОЗМЕТИКА. Всички сертификати за качество на световно ниво (GMP & ISO 9001) са налице. Ефекта от използването на продуктите им се вижда почти мигновено.

3). Цените са по - ниски от същият вид продукти предлагани от другите подобни компании, както и от подобните продукти в аптеките.

4). Когато човек се запише и стане консултант в системата, НЯМА изискване за минимална цена на поръчка – може да се поръча и нещо за 2 лв, няма такса за това, за разлика от другите МЛМ компании.

5). Консултантите поръчват с 35% отстъпка от каталожните цени, с възможност за допълнителни отстъпки от 5 - 35 % в зависимост от реализирания обем продажби.

6). Включването е напълно безплатно и няма НИКАКВИ финансови изисквания към консултантите. Тоест, НЯМА НИКАКВА НАЧАЛНА ИНВЕСТИЦИЯ. Ако определен консултант иска да се развива и да се възползва от възможностите за сериозна печалба, има много опции, които отново са с минимални изисквания. Няма времеви срокове, няма минимални прагове, няма изисквания за определени точки на месец, година или изобщо. Може да станеш консултант единствено с цел лично да си пазаруваш за себе си с 35% отстъпка, ако решиш да търгуваш продаваш с 54% надценка, а може и да решиш: да се развиваш и да правиш мрежа от хора регистрирани под теб и да печелиш доста приличен европейски (не български) месечен доход от това.

7). Най - важното – компанията СЕГА НАВЛИЗА в България както тепърва се отваря възможност за регистрации в други европейски държави и СЕГА е моментът за включване да изградиш стабилна мрежа под себе си. Над 2000 нови човека се регистрират всеки ден, в световен мащаб. Мрежата се развива много добре и в България и вече има офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, Велико Търново, Ямбол, Русе, Габрово, Бяла, Велинград, Димитровград, Каварна, Казанлък, Карлово, Кюстендил, Смолян, Раднево, Севлиево и др. , както има офис в Барселона, Валенсия, Милано, Белград, Македония, Хърватска, Чикаго и т. н. , така, че – сега е идеалното време да се позиционираш добре!

Отново, включването НЕ СТРУВА НИЩО (Никой никога няма да ти иска и една стотинка инвестиция освен това, което сам ще решиш да инвестираш, за да развиваш бизнеса си, или да си пазаруваш за себе си!

Регистрацията става за около 1 минута, единственото, което е нужно са трите имена, дата на раждане (ден, месец и година), e - mail и мобилен телефон за контакт. Силно препоръчвам, след регистрацията Ви, моментално включване и записване на всички хора, за които се сетиш, в структурата под теб (тоест, веднага щом се включиш, започни да говориш с тях максимално скоро и да ги включваш под себе си, като ги насърчаваш и те да включат хора под тях).

Най - важният фактор за осъществяването на идеите на TianDe е сътрудничеството между единомишленици на новата здравна култура. Разпространявайки принципите на TianDe, независимите консултанти на мрежовата компания подпомагат потребителите да за живеят здравословно, запознавайки ги с продуктите за здраве и красота, като им предоставя пълна информация за продуктите, проверени предварително от самите тях.

Вашето здраве - във вашите ръце!

Старайте се да живеете правилно - бъдете открити към всичко ново, стрeмете се към здраве и радост, бъдете оптимисти!

Който желае за допълнителна информация и както и регистрация да се обърне към мен.

телефон за контакт: 0887 464489 0878 464489

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати