Grad.bg»За дома»Мебели»Продавам малка дървена масичка с форма на Детелина

Продавам малка дървена масичка с форма на Детелина

Продавам малка дървена масичка с форма на Детелина
10 / 10

Търговец

  • Населено място:Враца
  • Номер на обявата:1030023
  • Подател:galia v (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0876119121
  • Skype:-
  • Уеб Страница:-

Описание

Масата е с размери - диаметър на плота 53. 5 см, височина 52 см
Изработена е от масивен дървен материал - чам.

Уникален дизайн - плота е във формата на детелина с четири листа в зелено. Листата са леко раздалечени за да се постигне по - голям ефект и изразителност на детелината - разстоянието е 1 см. Но ако желаете да я ползвате като детска /или по други причини/, вие може да приближите листата на детелината плътно като развиете винтчетата отдолу и ги завиете на други места.

Всяко листо е подсилено с по - малко листо в тъмно кафяв цвят за основа. Отделните листа са здраво закрепени с летвички. За всяко листо е предвидено отделно краче. Тъмните ленти на крачетата отстрани са направени чрез ръчно боядисване с лак.

Зеленият цвят е постигнат с багрила на растителна основа а върху него е нанесен лак. Използвани са лакове на водна основа производство на " Sokrates" - в безцветен и тъмно кафяв цвят, не лъщят на светлина. На опаковката на лака Сократес пише че се използва за детски играчки, така че не бива да се притеснявате относно безвредността му.

С цел по - евтино транспортиране масичката е разглобяема - могат да се свалят краката. При сглобяване обърнете внимание на номерацията им. Препоръчва се да ги залепите с лепило за дърво, ако нямате - подсетете ме да ви изпратя.

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
galia vgalia v
Регистриран на20.07.13
Последно активен12.09.22