Земелрок Щайн унд Дизайн

Бетонни плочи, паважи, бордюри и декоративни елементи

Търговец

  • Населено място:Григорево
  • Номер на обявата:1050810
  • Подател:Земелрок Щайн унд Дизайн
  • Телефон:070015477
  • Skype:-
  • Уеб Страница:semmelrock.bg

Описание

  • Сподели
  • Любими
  • Принтирай

Марката Semmelrock Stein+Design притежава 55 - годишна история в производството на вибропресовани бетонни изделия. Основана през 1958 г. като семейна фирма в Австрия, днес Semmelrock Stein+Design е мултинационална компания с 16 производствени бази в осем държави от Централна и Източна Европа – Австрия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, Хърватска, България и дистрибуторски мрежи на територията на Словения и Босна и Херцеговина.

За постигането на този успех главна роля играе политиката на концерна, насочена към съчетаването на изтънчен дизайн и иновативни технологии с високо качество и многофункционалност. Благодарение на развитата дистрибуторска мрежа, към днешна дата фирмата е утвърден лидер, налагащ новите тенденции, и водещ доставчик на висококачествени изделия от бетон в Централна и Източна Европа. Като част от голямото семейство на Wienerberger, Semmelrock Stein+Design стриктно следва добрите практики, социално отговорната политика на работа, принципите на прозрачност и гарантирана компетентност и високо качество.

" Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД е създадена през 2008 г. и вече е доказала на българския пазар, че марката предлага високо качество, комплексни решения и прекрасна визия. Благодарение на богатата продуктова гама, осигуряваща разнообразни приложения, продуктите на Semmelrock са подходящи както за обществени пространства: улици, паркове, площади, тротоари, търговски обекти, детски градини, спортни съоръжения и др. , така и за индустриално приложение: от производствени бази, паркинги, зони с интензивно натоварване от тежкотоварни автомобили до частни проекти като дворове, градини, басейни, площадки и други.

В новия ни каталог " Идеи за градина" 2017 ще откриете:
- нови модерни тенденции в ландшафтното оформление;
- нови стилни комбинации и полезни съвети;
- креативни идеи за индивидуален дизайн;

Нашата дейност е съсредоточена върху осигуряването на цялостни решения, съобразени с функционалността на съответната площ, и архитектурния стил и специфика на конкретния проект. Нашите служители и партньори осигуряват професионални съвети и консултации, технически решения и предложения за оптималния избор на настилка съобразно предназначението и естетическите параметри на всеки проект в България.

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар