Grad.bg»Строителство»Покриви»ремонт на покриви

ремонт на покриви

ремонт на покриви
1 / 6

Търговец

  • Населено място:Пловдив
  • Номер на обявата:1058642
  • Подател:васил (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0885761200
  • Skype:-
  • Уеб Страница:-

Описание

Важно е независимо от кого и кога е построен Вашият покрив, след сезона на големите студове, снеговалежи и пролетното снеготопене, бури, дъждове и градушки да направите един профилактичен преглед за състоянието на Вашия покрив – за разместени или счупени керемиди, пукнатини на покривната хидроизолация, състоянието на дървената конструкция. Всеки един навременно открит и отстранен проблем с покрива, Ви спестява по - големи последващи проблеми и финансови средства.

Експресни огледи до 2 часа.
Доверието от Вас, качеството от нас
Гаранция 15 години.
Работим на територията на цялата страна.
Разгледайте нашите завършени обекти!
Метострой. 0892327291
@

Ремонт на покривКакто знаем, в крайна сметка покривът трябва да се ремонтира, когато с него има проблем. Няма значение къде живееш - в собствената си къща, малка кооперация или жилищен блок, всички те имат покриви и от тяхното състояние зависи състоянието на сградата и на вашият дом. Незапечатан покрива води до големи неприятности - появяват се течове, мухъл, и куп други лоши проблеми. След това трябва да се потърси помощ от специалист, колкото по скоро, толкова по - добре за вас и вашия дом. Защото, колкото повече ремонта се отлага, толкова по - големи ще са проблемите за живущите.

Необходимо е периодично да се прави контрол и поддържане на самия покрив, което включва: - отстраняване на сняг, сухи листа и други подобни. Колкото повече се поддържа един покрив, толкова повече живота му се увеличава и няма нужда от ремонт. Ако живеете в малка сграда или къща, не забравяйте от време на време да проверявате за проблеми по покрива. Обърнете внимание на това дали има разместени керемиди, сухи листа и клони. Проверявайте за липсващи керемиди, особено ако са в близост до клоните на дърветата. Клоните са един от най - големите врагове на керемидените покривите, защото при силен вятър се удрят в покрива, могат да изместят и дори да съборят керемиди. Есенните листа и плодовете на дърветата падат на покрива и започват да гният. Те трябва периодично да се почистват за да се избегне формирането на влага, плесен и нарушаване на изолацията под керемидите.

Опасни за покрива са разхерметизираните фуги на фасадата, те също имат своето въздействие на покрива, затова трябва да се херметизират своевременно. Необходимо е да се следи състоянието на покрива и фасадата на сградата, за да може своевременно да се отстранят възникналите неуредици. Трябва да имате предвид, че колкото и частични ремонти да правите в жилището си, при нездрав покрив, те ще продължават докато покривът не бъде ремонтиран. Затова по - добре ремонтирайте покрива веднъж, отколкото всяка пролет да ремонтирате жилището си.

Неремонтираният покрив води до влага, мухъл, течове и дори проблеми с ел - инсталацията, а това е опасно за живота на жителите. Затова още при първите признаци на проблеми с покрива потърсете специалист! Не пестете пари от ремонта на покрива, защото в противен случай ще загубите много по - голяма сума от ненужни ремонти в дома си.

предлага частични и основни ремонти на покриви. Изграждане, промени и качествени ремонти, като се използват най - добрите марки на материали за ремонт на покриви. Без значение каква е формата на покрива, дали е плосък или скатен, нашите специалисти ще се погрижат за отличното му състояние и перфектен външен вид.

Бихме искали да ви напомним, че периодично трябва да се прави нова хидроизолация на покрива, не оставяйте старата, както се казва, да служи " докрай" . В противен случай, необходимостта от основен ремонт на покрива ще е реална, но това не е приемлив вариант за всеки. Поддръжката на покрива удължава живота му, така че е добре да обърнете внимание на тези подробности. Не чакайте вашия покрив да се превърне в развалина за да се наложи отстраняването му!

Фирмата ни има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна. Завършили сме обекти в София, Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград, Дряново, Силистра, Велико Търново, Видин, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Разград, Русе, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Сливен и др.

Работим с материалите на доказани марки за хидроизолация на покриви и керемиди – SALAMBO, BRAMAC, TONDACH.

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
василвасил
Регистриран на02.02.18
Последно активен07.02.18