Курс по интериорен дизайн - дизайнер

Център МАКСИМАЦентър МАКСИМА
Регистриран на23.01.13
Последно активен04.06.19
Курс по интериорен дизайн - дизайнер

Търговец

  • Населено място:Пловдив
  • Номер на обявата:1061559
  • Подател:Център МАКСИМА(Изпрати съобщение)
  • Телефон:0878477455
  • Skype:centermaxima
  • Уеб Страница:center-maxima.com/

Описание

Интериорният дизайн е една от динамично развиващите се професии, която в момента се радва на изключителен интерес както в България, така и в чужбина. Тази професия изисква обширни познания не само като теоретична подготовка, каквато дават различните учебни заведения, но и изключително практически познания по отношение предлаганите на пазара продукти в областта на мебелното производство, текстила, осветителните тела, санитария, подови и стенни облицовки, аксесоари, декорации и много други.

Курсът е предназначен за всеки, който смята за свое призвание Интериорния дизайн, разполага с поне базови познания за работа със специализирани софтуери и има желание да получи знания и усвои умения директно от експертите в практиката.

Ще работите на най - често и масово използваните компютърни програми в интериорния дизайн, съвместими една спрямо друга: AutoCAD – програма за 2Dи 3D чертане, която 90% от архитектите и дизайнерите използват.
3Dstudio Max –програма за триизмерно моделиране, фотореалистични визуализации, и компютърна анимация. Photoshop – програма за обработване на растерни изображения – фотографии и видеопродукция, както и за обработка на 3D рендерирани изображения.
Corel DRAW – програма за 2D обработка на векторни изображения – често използвана в сферата на интериорния дизайн.

За информация и записване: гр. Пловдив, бул. " Цар Борис III Обединител" № 140А / на самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара /, тел. за връзка: 032 260655, 0878 477455, 895 622473, Skype: centermaxima, web site: center - maxima. сom

Рейтинг

2
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати