Курс WEB ДИЗАЙН с Joomla

Център МАКСИМАЦентър МАКСИМА
Регистриран на23.01.13
Последно активен04.06.19
Курс WEB ДИЗАЙН с Joomla

Търговец

  • Населено място:Пловдив
  • Номер на обявата:1061597
  • Подател:Център МАКСИМА (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0878477455
  • Skype:centermaxima
  • Уеб Страница:http://center-maxima.com/

Описание

Искате да си направите уеб сайт, но не знаете как? Попаднали сте на правилното място. Ние от ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА ще Ви помогнем по пътя на успеха и в това начинание. Нашият център ежегодно помага на хиляди хора да станат професионалисти в избраната от тях област.

В курса WEB ДИЗАЙН с Joomla ще се научите как сами да създадете сайт със система на управлението Joomla.
Joomla е втората най - използвана система за управление на съдържание с отворен код и написана на PHP, за публикуване на уеб съдържание.
Системата използва база данни MySQL и техники на Обектно - ориентирано програмиране ООП, притежавайки редица възможности, като изграждане на страници, менюта, система за кеширане на страници за подобряване на изпълнението, RSS четци, предаване на кратки новини, блогове, анкети, търсене в сайта, езикова локализация, отпечатване на страници и много други!
Joomla прилага модели, които са модерни, представляват добри практики и са използвани от най - добрите системи като symfony2, Zend и фирмени езици за програмиране като java, включително Struts и Spring:
1. Обектово ориентирани (включително полиморфизъм, капсулиране, онаследяване и др. );
(Model View Control);
Driven, Event Dispatcher и Observer;
;

За информация и записване: гр. Пловдив, бул. " Цар Борис III Обединител" № 140А / на самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара /, тел. за връзка: 032 260655, 0878 477455, 895 622473, Skype: centermaxima, web site: center - maxima. com.

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати