Машина за шпакловка CIMEX X690LP

Машина за шпакловка CIMEX X690LP

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:1061599
  • Подател:Радостина Петрова
  • Телефон:0879102910
  • Skype:cimex.bg
  • Уеб Страница:www.cimex.bg

Описание

  • Сподели
  • Любими
  • Принтирай

Машина за нанасяне на шпакловка и безвъздушно боядисване, предназначена за ежедневна професионална употреба. Разработена специално за нуждите на довършителните дейности в строителството, тази машина покрива всички изисквания на бранша за производителност и широк спектър на приложение. С машината можете да нанасяте готови фини шпакловъчни смеси, дълбочинен грунд, дисперсионни бои, лакове, силикатни бои, латекс, фасаген, блажни бои, бои на варова основа, подови покрития и други.

Cimex X690LP значително повишава скоростта на нанасяне на готови пастообразни шпакловъчни смеси (SHEETROCK, KNAUF, CERESIT) спрямо традиционните методи за нанасяне на шпакловка, като постига бързо и равномерно безвъздушно нанасяне на шпакловката. За разлика от други модели машини за шпакловане, тази машина за шпакловка е стандартно оборудван с дълго бутало (LP = Long Piston) което осигурява допълнителна мощност при засмукване и нагнетяване на шпакловките. В довършителните и ремонтни дейности, този модел се използва предимно като машина за шпакловка върху гипсокартон и последващо безвъздушно боядисване.

Освен машина за шпакловка, Cimex X690LP е и високопроизводителна професионална машина за безвъздушно боядисване. Предназначена за работа с бои с вискозитет от среден към висок, Cimex X690LP е идеалното решение за безвъздушно боядисване с латекс, фасадни бои, бои на варова основа.

Безвъздушното боядисване с лакове, блажни бои, грундове, пожаорозащитни бои, лакове за дърво са сред стандартните възможности на машината.

С големия набор от възможности за работа с различни видове материали, тази машина за шпакловане и боядисване се използва в жилищното и индустриалното строителство, производството на метални конструкции, корабостроенето и други области на индустрията.

Задвижването на машината за шпакловки и боядисване се осъществява от ниско оборотен подстоянно токов (DC), безчетков електродвигател с мощност 3000 W, гарантиращ висока надеждност без необходимост от поддръжка. Движението се предава от двигателя към буталото посредством вал и мотовилка. Снабдена с удължено бутало, машината за нанасяне на шийтрок и други фини шпакловъчни смеси създава под налягане в всмукателния цилиндър, които се поставя директно в съда с готовата шпакловка или баката с боя. Засмуканият материал се нагнетява под високо налягане и се подава чрез маркуч от помпата към пистолета за нанасяне. Контролът на налягането се осъществява чрез високоскоростен дигитален контролер, като желаното налягане се задава чрез потенциометър.

Снабдена с удобна количка с големи гуми, машината за боядисване и шпакловане може да бъде лесно транспортирана и препозиционирана, като качването по стъпала се улеснява от големите гумени колела.

Поставянето на всмукателния цилиндър в съда с материал е лесно – просто наклонете машината назад и поставете всмукателния цилиндър в съда с шпакловъчна смес или боя.

В стандартната окомплектовка на машината сме включили маркуч за високо налягане с дължина 30 метра (а не 10 или 15 както при другите модели), струен удължител за пистолета с дължина 100 см.

Стандартна окомплектовка:

Машина за шпакловане и боядисване CIMEX X690LP – 1 бр.

Пистолет за боядисване и шпакловане – 1 бр.

Дюза за боядисване – 517 – 1 бр.

Дюза за шпакловка – 631 – 1 бр.

Маркуч за високо налягане 30 м. – 1 бр.

Удължител за пистолет 100 см. – 1 бр.

Транспортна количка с колела – 1 бр.

Секторен ключ – 1 бр.

Масло за смазване и поддръжка – 1 бр.

Технически характеристики:

Захранващо напрежение: 230V / 50 Hz

Мощност: 3000 W

Двигател: Безчетков DC (BLDC)

Помпа: бутална с дълго бутало (LP)

Максимално налягане: 3300 psi (228 bar. )

Максимален размер на дюзата: 635

Дължина на маркуча: 30 метра

Тегло: 87 кг.
Машината се предлага с 2 години гаранция.
Посочената цена е в лева без ДДС.

Рейтинг

3
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!