Свободни работни позиции в Германия

ExpertiansExpertians
Регистриран на11.11.13
Последно активен06.12.19
-
Свободни работни позиции в Германия

Търговец

  • Населено място:-
  • Номер на обявата:1065546
  • Подател:Expertians (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0886832551
  • Skype:expertiansbg
  • Уеб Страница:www.expertians.com

Описание

Експершънс набират целогодишно кандидати за работа в Германия. Вакантните позиции са:

1. Инженери – в областта на автомобилостроенето, машиностроенето, електротехниката, строителните инженери, инженери - селскостапанска техника и други в индустрилния бранш; .
2. IT – инженери;
3. Квалифицирани работници с професионална квалификация за електротехника, автоматизация на производството, охладителната техника, отоплителната техника, вентилационна техника, климатична техника, монтьори, механици на селскостопанска техника, камиони, багери, автобуси, автомобили, верижна и колесна техника, механизатори, шофьори на камиони, багери, фадроми и тежка строителна техника, заварчици(всички категории), специалисти CNC машини, водачи на мотокари/електрокари, подемна техника и други;
4. Медицински сестри, лични асистенти, дипломирани болногледачи(с признато образование в Германия;
5. Готвачи, сервитьори, помощник - готвачи, бармани, рецепционисти, помощен персонал;
6. Шлосери(монтажисти и машинни), бояджии, дърводелци, мебелисти, фрезисти, специалисти на фибростъкло и стъклопакети, складови работници; оператори на шлайфмашина и др.

Наемането е целогодишно с немски трудови договори, немски социални, здравни осигуровки. Няма такси и комисионни за кандидатите по офертите в Германия. Няма възрастово, полово или друго разграничение! Всеки който има ниво на немски език А2 - Б1 и по - високо, както и професионални умения по дадена позиция е свободен да кандидатства при желание от негова страна!
Задължително условие за всичкки позиции е владеенето на немски език на разговорно ниво.
При интерес изпратете подробна автобиография на немски език на info@
За допълнителна информация може да посетите нашия website: или на телефон: 0886 832 551(viber, What`s App); skype: expertiansbg
номер на лиценз от АЗ: № 1640 / г.
Ние гарантираме конфиденциалност на всички изпратени кандидатури на нашите кандидати по смисъла на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД.

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати