Продавам работещ онлайн бизнес - 2726 лв. оборот за 1 година

CoolbitsCoolbits
Регистриран на25.05.18
Последно активен25.05.18

Търговец

  • Населено място:Костенец
  • Номер на обявата:1065709
  • Подател:Coolbits(Изпрати съобщение)
  • Телефон:0876989666
  • Skype:-
  • Уеб Страница:https://www.mytea.bg

Описание

Сайтът е и е регистриран на 21/02/2017.

DA - 27 PA - 37 TF - 8 CF - 25

Дизайнът + съдържанието са направени за малко над месец след регистрирането на домейна, като в оперативен вид сайта е от месец Април 2017. Използваната платформа е WordPress + Woocommerce с платена тема.

За периода от Април 2017 до днешна дата () са реализирани поръчки на стойност 2, лв.
Печалбата е около 35 %. Поръчките се изпращат по Еконт. Вие можете естествено и друга фирма да ползвате.
За човека, който ще купи сайта, ще направя извлечение за изпратените поръчки от централата на Еконт за верификация на продажбите.

В сайта се продава само един продукт в няколко пакета - 1 брой, 2 броя или 4 броя. Нишата на сайта е в напитките за отслабване/загуба на тегло/детоксикация, като се подразбира, че не е сезонна ниша, но най - много поръчки се реализират в периода пролет/лято. За есен/зима маркетинговия ъгъл може да се измести повече към детоксикация на организма.

Правена е оптимизация на сайта с линкове от български директории/блогове, както и чуждестранни PBN и web сайтове. На първа страница е за по - спефицичните ключови думи, но с няколко по - масивни кампании ще измести конкурентните сайтове за големите ключови думи. Други начини за промотиране са от Facebook, което като цяло е било успешно за сайта, но моят съвет е промотиране с довършване на SEO оптимизацията и/или с Adwords, като по - лесен първоначален вариант.

Сайтът наистина може да се разрастне доста, понеже не е развита Блог секцията, а има много ключови думи, по които да се пишат статии. Нишата е evergreen, както сами се досещате, а конкретният продукт (точно в този вариант, в който се внася) не може да се намери в нито един друг подобен сайт в България или във физически магазин.

Към сайта давам налична стока, която може да се продаде за 750 лв. Стоката се внася, като тя е вече опакована, но допълнително се слага още една хартиена опаковка, която е брандирана. Естествено получавате и използваните файлове за направата на опаковките.

Стоката се внася директно от Китай, като ще Ви свържа с човека, който ми я продава. Същата стока се предлага и в България, така че е възможно да препродавате директно и от тук, но с различни опаковки. Това е най - безболезненият вариант в случай, че си разрастнете бизнеса доста и продавате по 100+ бройки на месец и не Ви се занимава с митници и от сорта, ако не регистрирате фирма, за да няма проблеми, но естествено при този вариант малко пада и печалбата, поради митническите такси.

Внасянето на стоката може да минава без проблем през митницата, ако се изпраща от Китай през 3 - 4 дена по 5 - 10 броя от стоката. Така можете да внасяте без да регистрирате фирма първоначално и да вкарвате примерно до 30 - 40 бройки/месечно от продукта.

Цената на предлаганите стоки е подобна/същата, спрямо конкурентните сайтове, но може да се намали с цел реализиране на повече поръчки. Отделно от това може да се предлагат и нови стоки и/или да се измести фокусът към нов продукт, но с по - ниска цена. Вариантите наистина са много.

Финално получавате:
- прехвърляне на домейна и сайта
- Facebook страница с над 5700 фена - 90 % български такива
- Instagram страница
- стока за 750 лв.

- извлечение от Еконт за направените продажби (ако желаете ест. )

Цена за всичко: 3200 лв.

Крайна цена по договаряне!

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати