• Цена: 64 лв
 • Наблюдавай
 • Изпрати съобщение
 • Съобщи за проблем

Турмалинов Колан Dr. Nature

КръстеваКръстева
Регистриран на18.03.11
Последно активен17.11.20
Турмалинов Колан Dr. Nature
 • 1. Снимка на Турмалинов Колан Dr. Nature
 • 2. Снимка на Турмалинов Колан Dr. Nature
 • 3. Снимка на Турмалинов Колан Dr. Nature
 • 4. Снимка на Турмалинов Колан Dr. Nature

Търговец

 • Населено място:София
 • Номер на обявата:1073675
 • Подател:Кръстева (Изпрати съобщение)
 • Телефон:0883390330
 • Skype:-
 • Уеб Страница:http://www.kapkibah.com

Описание

Серията турмалинова продукти са създадени по японска технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Четирите активни елемента са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна. Вградените високоактивни елементи създават своето действие по време на използването на продукта.

СЪЩНОСТ И ДЕЙСТВИЕ НА КОЛАНА

Коланът поддържа кръста и гръбначния стълб, стабилизира био - динамиката на тялото. Турмалиновият колан е предназначен за превантивна грижа и подобряване на състоянието при остеохондроза на гръдните и лумбални прешлени на гръбначния стълб, херния на междупрешленните дискове, болки в областта на таза, мускулите на глезените и бедрата, ишиас, невралгии, спазми на мускулите, разширени вени, отоци и болки в краката. Ефективно се прилага за подобряване циркулацията на кръвта в долните крайници, за ускоряване зарастването на кости при счупвания, за предпазване от простатит, детоксикация на черния дроб, бъбреците, жлъчката, червата.

Използването на колана нормализира функциите на клетките образуващи костната тъкан, възстановява ставите, междупрешленните дискове и костната тъкан. Засилва устойчивостта на костите, осигурява надеждно смазване на ставните повърхности. Носенето на колана намалява износването на дисковете, подобрява състоянието и функциите на гръбначния стълб. Повишава еластичността на костно - ставните връзки, премахва мускулното напрежение, стрес, повишава устойчивостта и издръжливостта на организма. Подобрява съня, оказва общо - укрепващо действие.
ЗА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ТУРМАЛИНОВИЯ КОЛАН DR. NATURE?

БОЛКИ В ГЪРБА, КРЪСТА, ТАЗОВАТА ОБЛАСТ И КРАКАТА
ДИСКОВА ХЕРНИЯ
ОСТЕОХОНДРОЗА
ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ
ИШИАС
НЕВРАЛГИИ
ОСТЕОПОРОЗА
ОТОЦИ И ОТПАДНАЛОСТ НА ДОЛНИТЕ КРАЙНИЦИ
МУСКУЛНИ СПАЗМИ В БЕДРАТА
СТОМАШНО - ЧРЕВЕН ДИСКОМФОРТ
НЕРЕДОВНА МЕНСТРУАЦИЯ
ПРОБЛЕМИ С КРЪВООБРЪЩЕНИЕТО
НЕРВНО НАПРЕЖЕНИЕ, СТРЕС, УМОРА
ЗАСЕДНАЛ НАЧИН НА ЖИВОТ
НАМАЛЯВА И ПРЕМАХВА БОЛКАТА
ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ ОТ ШЛАКИ, ХОЛЕСТЕРОЛ И КАЛЦИЕВИ ОТЛАГАНИЯ
РАЗШИРЕНИ ВЕНИ
ПРОСТАТИТ
БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ
ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ, БЪБРЕЦИТЕ, ЖЛЪЧКАТА И ЧЕРВАТА
ПОДОБРЯВА СЪНЯ
ПОВИШАВА УСТОЙЧИВОСТТА И ИЗДЪРЖЛИВОСТТА НА ОРГАНИЗМА
Използването на колана води до постигане на бърз и траен резултат. Препоръчително е да се постави на голо в зоната на кръста и да се пристегне със страничните ластици по дължината на талията. В рамките на няколко минути се усеща загряващ ефект. В общия случай за максимален резултат е препоръчително преди употреба коланът леко да се навлажни.
Продуктът може да се използва и без да се навлажни, но в този случай за появяването на затоплянето на кожата е необходимо повече време. При употреба на турмалиновия колан е възможна появата на зачервяване и усещане за парене. Те са напълно нормално явление и не пречат на кожата, като след сваляне на колана, бързо изчезват.

Препоръчителното време на първите сеанси е 5 - 10 минути 2 пъти на ден. След 7 дни времето за един сеанс може да достигне 10 - 15 минути 2 пъти на ден и да се поддържа такъв режим 3 - 4 месеца. След едномесечно прекъсване курсът може да се повтори като се съблюдава същия режим.

Препоръчителното време на първите сеанси е 5 - 10 минути 2 пъти на ден. След 7 дни времето за един сеанс може да достигне 10 - 15 минути 2 пъти на ден и да се поддържа такъв режим 3 - 4 месеца. След едномесечно прекъсване курсът може да се повтори като се съблюдава същия режим.

В турмалиновия колан се използват турмалинови кристали, магнити, бамбукови въглища и германий.
Турмалинът възстановява енергийното равновесие в организма и стимулира кръвообращението, излъчва инфрачервена топлина и отрицателни йони, генерира магнитно поле, активира клетките и балансира биотока в организма.

Турмалинови Продукти

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати