Нови групи по Английски език І –V ниво в Интер Алианс

Интер Алианс Стара ЗагораИнтер Алианс Стара Загора
Регистриран на02.06.11
Последно активен13.01.20
Нови групи по Английски език І –V ниво в Интер Алианс

Търговец

  • Населено място:Стара Загора
  • Номер на обявата:1074731
  • Подател:Интер Алианс Стара Загора(Изпрати съобщение)
  • Телефон:0895622470
  • Skype:interalliance_stz
  • Уеб Страница:interalliance.bg

Спецификация

  • Издаване на сертификат

Описание

Лицензираният Център за Професионално Обучение ИНТЕР АЛИАНС Ви предлага специализирано обучение по Английски език за начинаещи и напреднали от І – V ниво в 100 учебни часа. Системата New Headway е актуална и комуникативна, развива бързо говорни умения. Използва се оригинален учебник и учебната тетрадка (с включени CD и DVD), както и допълнителни материали, подбрани според нуждите и интересите на курсистите с цел по - бързото им приобщаване към езика. Гарантираме висок стандарт в обучението и реални резултати! Ние сме езиков център с дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото обучение. При нас работят квалифицирани и опитни филолози по най - новите и успешни системи за преподаване на съответния език. Издаване на легитимно удостоверение, съгласно МОН.
В обучението са включени и аудио материали, които разнообразяват часовете и обогатяват познанията на курсистите за английската реч и култура. Броят на курсистите в група е от пет до осем човека, което позволява добра индивидуална работа с всеки един! Вечерни, дневни, съботно - неделни групи!
Предлагаме и индивидуално обучение, организирано съобразно изготвен за Вас график, оптимално съобразен с Вашите възможности и потребности, за да откликнем на персоналните нужди на всеки един от Вас!

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати