• Цена: 99 лв
  • Наблюдавай
  • Изпрати съобщение
  • Съобщи за проблем

Usb кабел с гласова записвачка

Usb кабел с гласова записвачка
1 / 9

Търговец

  • Населено място:Варна
  • Номер на обявата:1075054
  • Подател:Spymaster (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0893707007
  • Skype:mitko0123 Viber: 0898366988
  • Уеб Страница:http://www.spymaster.bg

Спецификация

  • СъстояниеНово
  • ПроизходКитай

Описание

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН - СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ

Това е на външен вид стандартен USB 2. 0 кабел за зареждане и трансфер на данни за различни електронни устройства. В този модел изключително дискретно и технологично е добавена и звукозаписваща функция. Чрез нея бихте могли без никакви усилия и нужни специфични познания да извършвате постоянен аудио мониторинг, посредством запис на всички околни звуци, говор и шум.
Това е възможно по следният начин:
Поставете правилно в слота вашата карта памет и я натиснете навътре до нейното вкопчване /неподвижно фиксиране/. За успешно се счита ако тя не стърчи навън от горният ръб или да е хлътнала на вътре.
Включете USB буксата на кабела в тази на компютър или в зарядно устройство с изход 5. 0 V. За 2 - 3 сек. ще последват три дискретни микро светлинни индикации със син цвят, които повече не се появяват по никакви причини. Веднага след тяхното изгасване, стартира аудио записа.
По всяко време можете да спрете функцията след натискане на скритото бутонче от горната страна на USB буксата. Тогава същата светлинна индикация, но в червено ви информира за прекратяването на звукозаписа.
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
По време на автоматичното включване или ръчното спиране на записвачката, кратките светлинни индикации се скриват напълно от поставения върху тях палец на ръката ви. При липса на карта памет те въобще не се появяват.
Всички налични аудио файлове в картата памет са в WMA формат и с еднаква продължителност от 10 мин. Могат да бъдат възпроизведени от всяка налична програма за слушане на музика.
Поради липса на вградена батерия записи могат да се извършват само след включване на кабела според т. 2, като едновременно е възможно и зареждането на телефони и др. устройства.
Достъпа до събраната информация е възможен след:
- Включване на кабела в USB буксата на свързан с интернет компютър/таблет/лаптоп. По време на вече автоматично стартираният запис, натиснете и задръжте за 5 - 8 сек. дискретното бутонче. След успешното инсталиране на необходимите драйвери ще бъде разпознато, като ново външно устройство/памет, подобно на флашка. Поддържани операционни системи: Windows 2000/XP/Vista/win7/98/2K, Mac OSX 10. 3, Linux Red hat8. 0 и по - горна;
- Изкарване от слота и поставяне на картата памет във външен или вграден четец на карти, директно в мобилен телефон или чрез други подобни и съвместими устройства.
Приблизителна продължителност на записа според размера на паметта:
4GB = 48 часа = 2 дни
8GB = 96 часа = 4 дни
16GB = 192 часа = 8 дни
32GB = 384 часа = 16 дни
След нейното 100% изпълване, функцията за запис автоматично се прекратява като не започва отначало да изтрива предните файлове.
Поради своята невероятна дискретност е подходящ за реализации в ситуации при невъзможност за употреба на програми за подслушване на GSM - и и всякаква друга скрита аудио и видео записваща техника.
Дължина на кабела: 1 м.
Цвят: черен
ВАЖНО: При позвъняването за потвърждаване на поръчката ви ще се уточни вида на буксата за Android или iPhone устройство го желаете.

tags: подслушване на телефон, проследяване на телефон, проследяване по телефон номер, следене на телефон, детективски услуги, шпионски магазин, следене на телефон, шпионски магазин, детективски услуги, възстановяване на изтрити снимки, wifi камера, ip камера, възстановяване на изтрити файлове, шпионска техника, шпионски камери безжични, скрити камери за наблюдение, как да разбера дали ми подслушват телефона, локализиране на телефон, следене на чат във фейсбук, подслушващи устройства, шпионски програми, шпионска техника магазин, подслушватели

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
SpymasterSpymaster
Регистриран на13.02.19
Последно активен22.12.23