Grad.bg»Уроци, Курсове и Теми»Професионално Обучение»Курсове за Готвач»Курс за готвачи на кораби от речното плаване

Курс за готвачи на кораби от речното плаване

Курс за готвачи на кораби от речното плаване
1 / 9

Търговец

  • Населено място:Варна
  • Номер на обявата:1076567
  • Подател:Теодора Димитрова (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0898418674
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://www.cposts.com

Спецификация

  • Кога започваЮни
  • Вид курсСледобеден
  • Брой часове160

Описание

Лицензиран център за професионално обучение СТС Варна организира и провежда професионален курс по професия: Готвач, код: 811070
специалност: Производство на кулинарни изделия и напитки, код: 8110701
Подготовка за интервю на круизни кораби от водещи компании

• Вие получавате:
- Обучение по теория и практика
- CD – на български и английски език
- Обучение по НАССР системи / на български и английски език /
- Преподавател по теория: инженер - технолог по Обществено хранене
- Практическо обучение в кулинарен кабинет и ресторант
- Подготовка за интервюта в сраната и чужбина
- Съдействие при намиране на работа и консултации
- Съдействие при стартиране на собствен бизнес
- Удостоверение за професионално обучение по образец 3 - 37 на МОН
- Лицензия № 200712420 от НАПОО.
- За работещите по професията без документ, но с трудов стаж, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми на обучение.
Учебна практика и приготвяне на:
Млечни трюфели с бренди, стафиди и сусам, Пиле Рокфор, Запечени картофки с розмарин, Бонбони от моркови, Фаршировани яйца с млечен хайвер, Гювечета, Щрудел с ябълки и канела, Воловани, Бушета, Свежа салата в хрупкав пармезан с наров дресинг, Кремсупа с броколи, Билкови крутони, Иволтини от палачинки, Милфльой от домати с мус от сирена, Пилешки хапки в корнфлейкс, Дип Айоли, Кокосови трюфели, Брускети с яйца, Антипасто витамина с ементал, Мус в шотове с карамелизиран белтък, Бланширан ориз със стафиди, Панакота с плодове, Полента с гъби, Спагети Карбонара, Писаладиер с прошуто и рикота, Талиатели Болонезе, Нет Панкейк, Пица Калцоне, Феточини с горгонзола и сметана, Стромболи с чедър и хамон, Равиоли с босилково песто, Чабата с маслини, и други предястия, ястия и десерти.

Курсове за Готвач

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 5
52
40
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Теодора ДимитроваТеодора Димитрова
Регистриран на22.03.13
Последно активен09.12.23