Grad.bg»Животни»Селскостопански Животни»Прасета»Прасенца за печене»Прасенца ЗА ПЕЧЕНЕ - обработено EKOFERMA.COM

Прасенца ЗА ПЕЧЕНЕ - обработено EKOFERMA.COM

Прасенца ЗА ПЕЧЕНЕ - обработено EKOFERMA.COM
1 / 7

Търговец

  • Населено място:-
  • Номер на обявата:1081987
  • Подател:evrotax (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0897488525
  • Skype:-
  • Уеб Страница:-

Описание

ЕКО СВИНЕФЕРМА - гр. Монтана Ви предлага цели прасенца ЗА ПЕЧЕНЕ - > НЕ СА ИЗПЕЧЕНИ, а са ЗА ПЕЧЕНЕ! ! ! Напълно обработени - 18 - 15 лв. /кг – заклани, опърлени, изчистени, охладени = НЕ ЗАМРАЗЕНИ = ЦЕЛОГОДИШНО
= Възможност за ДОСТАВКА = 0897 488 525 - От 9 до 12 часа - Иван Иванов ; ; От 9 до 12 часа - 096/306394 - в РАБОТНИ ДНИ
ПОДРОБНО на

От 12ч до 13ч сме в обедна почивка! ! !
след 17ч. , моля не звънете - и ние имаме семейства! ! !

Качеството е по - високо от цената!

ЕКОФЕРМА | ЕКОСВИНЕФЕРМА – на 3км. от гр. Монтана, по пътя за село Ерден (7км. преди селото)
GPS координати: 43. 453363, 23. 252692

Прасенца ЗА ПЕЧЕНЕ, цена 18 лв. /кг. (10 - 15кг. ), 17 лв. - 16 - 20кг. , 21 - 30кг. - 16 лв. , 31+кг. - 15 лв. кг охладени и готови за приготвяне - НЕ СА ИЗПЕЧЕНИ, а са ЗА ПЕЧЕНЕ! ! ! Поради това, че сме свинеферма и прасенцата са живи, за да се започне обработка е необходимо капаро 150 лв. , след което, поръчката се включва в графика на кланицата за обработка. Най - малките прасенца са 10 - 11кг. (обработено тегло). Над 20кг. цената е 16 лв. , над 30кг. - 15 лв. /кг. - обработено.
Необходимо е да си предвидите поне 3 - 4 дни предварително (за празниците - поне седмица).
Веднага след обработване, прасенцето се измерва и се доплаща разликата до реалните килограми + евентуален транспорт (около 15 - 20 лв. - в зависимост от килограмите)
По технология, прасенцето трябва да виси в хладилник, на температурен режим 0 - 4 градуса за период от поне 48 часа. През това време то се отцежда, месото зрее и придобива необходимата крехкост. В противен случай, месото ще е жилаво!
След това бихте могли да го вземете от фермата(от кланицата) или да Ви го изпратим с куриер.
В - 18ч. куриера го взима от фермата(кланицата) и на другия ден сутринта можете да си го получите от най - близкия офис на куриера!
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА КОНСУМИРАТЕ ПРЯСНО И СВЕЖО ПРАСЕНЦЕ! ! !
Всички останали са замразявани, вакумирани, третирани и т. н.
Ние НЕ печем, не сме готвачи и няма как да знаем колко биха изяли Вашите гости, така че, не ни питайте колко голямо прасенце да си поръчате! В случая, трябва да се съобразите с тавата и фурната, в която ще се пече прасенцето. .

Капаро и последващо доплащане + куриерски може да се заплати:
- на място във фермата
- по ИЗИ ПЕЙ (там, където си заплащате тока, водата и т. н)
- по банков път
.
Моля, в основание за плащане ПОСОЧВАЙТЕ ТЕЛЕФОННИЯ СИ НОМЕР, за да можем да направим обратна връзка!
В противен случай, няма как да знаем кой е платил капарото, колко кг. да е прасенцето, кога и къде да го изпратим!
.
пояснение:
обработка - в кланица, след което прасенцето е охладено с карантия, бяла и червена (без стомах и черва), готово за печене, т. е. , след това думата има готвача!
Забележка: Възможна е разлика в килограмите (фира) до 3 - 4% от доплатените килограми до тези, които реално ще получите!
При повторното мерене след обработката, прасенцето все още не се е отцедило, след което, при висенето в хладилник на температурен режим и самото зреене, месото с времето губи тегло (фира) и съхне!

При възникнали въпроси, подробно може да се запознаете на ФБ страницата на ЕКО СВИНЕФЕРМА Монтана ( ) или на посочените телефони в работно време!

0897808787 От 9 до 17 часа - Иван Иванов 096/306394 От 9 до 17 часа
От 12ч до 13ч сме в обедна почивка,
след 17ч. , моля не звънете - и ние имаме семейства! ! !

прасенце, продава, прасе, свиня, prase, svinia, svinya, печене, pechene, свинеферма, месо, meso, свиня, prase, svinia, svinya, печене, pechene, свинеферма, месо, meso

Прасета

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
ЕКО СвинефермаЕКО Свинеферма
Регистриран на26.02.11
Последно активен08.01.24