Grad.bg»Търговия»Храни и Стоки»Протеин»Продавам протеин»Конопен протеин на прах натурален 100
  • Цена: 24 лв
  • Наблюдавай
  • Изпрати съобщение
  • Съобщи за проблем

Конопен протеин на прах натурален 100

Конопен протеин на прах натурален 100

Търговец

  • Населено място:София
  • Подател:Анонимен (Изпрати съобщение)
  • Уеб Страница:-

Описание

Цената е за 1кг.

Еконт или Спиди

При поръчка над 50 лв. Безплатна доставка до офис на Еконт.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Протеин от Конопени Семена е един от предпочитаните растителни алтернативи на животинския протеин. Смята се, че съдържа лесно усвоим пълноценен протеин и запазва голяма част от хранителния състав на конопените семенца, като например Омега 3 мастни киселини. Не дразни храносмилателната система, не предизвиква непоносимост, без глутен, без лактоза.

Протеин от Конопени Семена се получава от сурови конопени семена чрез щадящи процеси след извличане на мазнината. Въпреки, че концентрацията на протеин е по - ниска в сравнение с други растителни протеини, едно от предимствата му е съдържанието на Омега 3 мастни киселини. Конопеният протеин е без глутен, лесно усвоим и един от малкото пълноценни растителни протеини – в състава му влизат всички незаменими аминокиселини. Смята се, че запазва и много от минералите и витамините на конопените семенца.

Протеин от Конопени Семена e s много приятен ядков аромат и вкус, което го прави да се комбинира лесно с различни ястия. Типично може да се добави към протеинов шейк/смути или фреш.
Протеин от Конопени Семена е подходящ и за поръсване на салати, както и като добавка към зърнена закуска. Много добра идея е за уплътняване на зеленчукова супа, като добавите протеина след сервиране. Силно препоръчително е да използвате суров и да не загрявате/готвите конопения протеин.
Много подходящ за спортисти и вегетарианци, добре се комбинира с грахов, бадемов и соев протеин.

Употреба: 10 - 15g на ден (2с. л. ) като добавка към шейк, смути, мюсли, зърнени закуски или печива.

Произход: Литва

Протеин

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Мартин ДрагановМартин Драганов
Регистриран на13.07.19
Последно активен13.11.22