Grad.bg»Строителство»ВиК, ОиВ и Ел. инсталации»Мълниезащита»Изграждане на мълниезащита»Лиценз за електромонтаж на мърниезащита.Ел.лаборатория.

Лиценз за електромонтаж на мърниезащита.Ел.лаборатория.

Лиценз за електромонтаж на мърниезащита.Ел.лаборатория.
4 / 4

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:1083666
  • Подател:Тодор Ганчов (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0879689114
  • Skype:tedi5558
  • Уеб Страница:https://www.facebook.com/...

Описание

Гръмоотводи, Мълниезащита Електролаборатория професионален монтаж
СЕЗОНО НАМАЛЕНИЕ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ГРЪМООТВОД МЪЛНИЕЗАЩИТА.
гр. София и цяла Българрия ниски цени.

Лиценз № За електромонтаж на електрически уредби, гръмоотводи мълниезащита въздушни и кабелнни линйи до 1000 v.

Електро лаборатория измерване и издаване на всички видове протоколи необходими за узаконяване АКТ 16.

Конвенционална мълниезащита: Това е най - популярният и познат метод, изгражда се от мълниеприeмни пръти, мълниеприeмни въжета и комбинация от тях на принципа на Фарадеев кафез и Франклиновия прът. Конвенционалните мълниезащити /пасивна мълниезащита/ се проектира и изгражда по три основни метода. Метод на ъгъла, метод на въртящата се сфера и метода на мрежата.

►Мълниезащитни уредби с мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита): Йонизиращият мълниеприеник, използва енергията на въздушния кондензатор, образувала се между облака и земната повърхност. В процеса на мълниеобразуването изпраща противоположния електрически заряд предварително, поради което срещата между двата заряда се осъществява по - далеч от върха на мълниеприемника. Подходяща за защита от попадение на мълнии на сгради с голяма разгъната застроена площ(производствени халета, складови бази, хотелски комплекси, хипермаркети, болници, стадиони и др. ), външни съоръжения и открити пространства.

Какво трябва да знаем за Мълнията! ! ! ! !
Мълнията е електрически искров разряд в атмосферата, проявяващ се обикновено по време на буря и съпроводен от гръмотевица. При избухването на мълния светлинният ефект, който ние виждаме с очите си наричаме Светкавица. Светкавицата започва своето съществуване като статичен заряд в дъждовен облак. Въздухът направо бушува вътре в облака и се движи нагоре и надолу.

Всъщност да сте забелязвали, че гръмотевици през зимата няма? Това има едно просто обяснение – светкавицата се образува само в горещи и влажни бури.

Електрическата природа на мълниите е доказана в изследванията на американския учен Бенджамин Франклин. Той провежда известния опит с хвърчило при наличие на буреносни облаци, за да докаже, че светкавиците не са огън в небето, а разряд на статично електричество.

Всички знаем, че мълниите са опасно природно явление. Чува ли сме как трябва да се пазим от тях, когато сме сред природата, на открито или бурята ни изненада в река, езеро или басейн.

Мълниезащита

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
54
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Тодор ГанчовТодор Ганчов
Регистриран на07.03.11
Последно активен26.02.22