Grad.bg»Услуги»Други Услуги»Откриване на Кражба на Ток»Откриване и отстраняване на кражба на ток за София и региона

Откриване и отстраняване на кражба на ток за София и региона

Откриване и отстраняване на кражба на ток за София и региона

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:1091748
  • Подател:Елвидом ООД (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0895012345
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://sofia-el.com/%D0%B...

Описание

При съмнение за кражба на ток от вашата домашна електроинсталация или вашият електромер, захранваща електрическа линия или по друг начин, може да се обърнете към нас, като ни се обадите на тел 02 444 34 54. При увеличение на сметката ви в един и същи сезон с над 40%, то със сигурност се касае за кражба на ток. Нвъпреки всичко преди да решите, че към вашата ел инсталация има посегателство, прегледайте фактурите и данните от електромера. Направете трезва преценка на използваното и се замислете, да не би да имате нов уред и повишена консумация! Ако всичко което ползвате не е променено, ние сме на разположение.

Ние ще ви запишем час за посещение на ел техник за проверка кражба на ток. При установяване на кражба на ток ще премахнем незаконната електрическа връзка и ще изготвим констативен протокол за кражбата на ток.

При съмнения за кражби на ток не се замисляйте, понеже начислената електроенергия на вашият електромер ще я заплатите вие, а не крадеца. Откриването на кражби на ток се извършва от опитни и квалифицирани ел техници със специална апаратура за откриване кражби на ток.

Откриване на Кражба на Ток

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
51
40
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Гаматерм ООДГаматерм ООД
Регистриран на26.10.20
Последно активен27.01.23