Изграждане на гръмоотводни инсталации в София

Изграждане на гръмоотводни инсталации в София

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:1091806
  • Подател:София Ел ООД (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0895012345
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://sofia-el.com/%D0%B...

Описание

Изграждането и монтажът на гръмоотводна инсталация е сред най - търсените услуги от клиентите. При поръчка за направата на инсталация от такъв тип, вие ще получите напълно безплатен оглед на обекта и изготвяне на оферта с включени материали и инструменти от нас. Служителите на компанията ще ви обслужат в най - кратък срок, ако се нуждаете и от изграждане на мълниезащитни инсталации, мълниеотводи, монтаж на мълниеприемници.

Никой не е застрахован от пряко попадане на мълния или гръм в дома му и поради този факт е нужно да бъде изградена перфектна гръмо и мълниезащита от фирма - професионалист. Ние осигуряваме най - добрата активна и конвенционална мълниезащита, която ще гарантира безопасността и сигурността ви.

Нашата компания изгражда професионална защита от вторични въздействия на мълнии, а също така и гръмоотводни инсталации за сгради със скатни покриви. При тези сгради работният процес представлява значително по - трудоемка дейност и се извършва единствено от специализирани ел техници с богат опит. Ние монтираме и гръмоотводни мачти дори при неприятни метеорологични условия.

Мълниезащита

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Гаматерм ООДГаматерм ООД
Регистриран на26.10.20
Последно активен27.01.23