grad.bg»Здраве»Медицински Продукти»Комбиниран тоалетен стол

Комбиниран тоалетен стол

Комбиниран тоалетен стол
  • 1. Снимка на Комбиниран тоалетен стол
  • 2. Снимка на Комбиниран тоалетен стол

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:1093945
  • Подател:ДАЯ еоод (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0877087794
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://www.daya-bg.com

Описание

Комбиниран тоалетен стол е стол за тоалет и баня изработен от стоманена тръбна конструкция с прахово боядисано покритие. Лесно се разглобява и транспортира. Разполага с четири колела като задните колела на стола са оборудвани със спирачки, които лесно могат да бъдат задействани от придружител. Колелата се въртят на 360°, което осигурява висока маневреност. Подлакътниците и подкрачниците лесно се свалят посредством механизъм, което допринася за по - лесно транспортиране на стола, а когато се премахне само едната страница дори и самостоятелно пациент може да се прехвърли от легло на стола! Липсата на задна опорна греда позволява столът да бъде поставен над тоалетна чиния.

Параметри на Комбиниран тоалетен стол Мобиак
Цвят: сив
Височина: 100 см
Височина до седалката: 54 см
Ширина на седалката – 44 см
Обща ширина – 54 см
Дълбочина на седалката – 43 см
Дължина на стола: 91 см
Широчина на стъпалото на подкрачника: 15 см
Височина до подлакътниците: 77 см
Широчина между подлакътниците: 47 см
Диаметър на колелата: 127 мм / 5″
Тегло: 14 кг
Максимално допустимо тегло: 110 кг

Столът разполага с капак, на който може да се седи като на обикновен стол, а във вдигнато състояние може да се ползва стола за тоалет. Липсата на задна опорна греда позволява столът да бъде поставен над тоалетна чиния.

Къде се използва Комбиниран тоалетен стол?

Удобен за ползване както в домашни условия, така и в медицински и здравни заведения. Столът за тоалет и баня може да се използва както самостоятелно, така и с чужда помощ. А функцията да се сгъва позволява когато няма нужда от него да се сгъва и да не заема излишно място.

Кога, при какви случаи се налага използването на комбиниран тоалетен стол?
Използването на комбиниран тоалетен стол се налага при пациенти с чужда помощ и такива, които могат да се обслужват и самостоятелно. Като най - важното условие е да може да се запазва седналото положение на тялото, както по време на тоалет, така и по време на баня. Изключително удобство на Комбиниран тоалетен стол е функцията за сгъване на комбинирания тоалетен стол, с което се спестява значително пространство и се улеснява преместване и транспортиране на стола за тоалет и баня.

Как се използва комбинирания тоалетен стол?

След като сме се убедили, че столът е разгънат изцяло той може да се използва като стол за тоалет и като стол за баня. Препоръчително е по време на баня капакът да е спуснат за повече комфорт и сигурност за лицето, което седи на стола за баня. Ако се премахне кофичката Комбиниран тоалетен стол може да бъде разположен над тоалетна чиния!

Защо се налага използване на тоалетен стол?

Понякога пациентите са затруднени от изминаване на значителни дистанции до баня или санитарен възел, изпитват затруднения да стоят прави дълго време, особено по време на баня или не е редно да се използват пелени за възрастни. Ето защо е препоръчително използване на комбиниран тоалетен стол за повече комфорт и сигурност по време на баня и тоалет.

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
ДАЯ еоодДАЯ еоод
Регистриран на03.02.14
Последно активен07.02.23